ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2015

61

Η νέα χρονιά σε βρίσκει με το χαμόγελο στα χείλη , και στην είσοδο του σπιτιού σου να κουνάς το μαντήλι στον επισκέπτη Κρόνο που φεύγει ικανοποιημένος, και πάρα πολύ ,ευχαριστημένος. Επιδέξια,  μυστικοπαθή Σκορπιέ , έκρυψες την δυσαρέσκεια σου,  και όλο το διάστημα που φιλοξενούσες τον Κρόνο , δεν αντιμιλούσες,  και τον είχες και κορώνα στο κεφάλι σου.  Ο Κρόνος  έκανε τα πάντα για να οριοθετήσει το συναισθηματικό σου κόσμο,  και να καρφώσει στο μυαλό σου την ιδέα της λογικής. Ξέχασες τελείως τον εαυτό σου , τι σημαίνει πάθος , πόθος , έρωτας δηλαδή,  και καταπιάστηκες με τα προβλήματα της ζωής , γιατί κακά τα ψέματα είχες πολλά να λύσεις. Πολλές φορές έσκυψες το κεφάλι από τα επικριτικά του σχόλια, μπήκες σε όρια , πειθάρχησες στα συναισθήματα σου, και θα τολμήσω να πω ότι στο τέλος..ξέχασες να αγαπάς. Κρύωσε η καρδιά σου παρέα με τον Κρόνο, και αναζητούσες την ικανοποίηση μέσα σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα ανέβαζε την αξία σου .. Τώρα και με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014,  μην νομίζεις ότι θα χαλαρώσεις,  αλλά τουλάχιστον θα αρχίσει να φαίνεται η δουλειά σου, και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Ο Κρόνος στον Τοξότη συνεχίζει να σε κρατάει γειωμένο,  και μάλλον δεσμευμένο στις υποσχέσεις που έχεις δώσεις,  και δεν  μπορείς να αθετήσεις.   Συνεχίζεις να εργάζεσαι σκληρά για τους στόχους σου, με τη σιγουριά όμως ότι θα τα καταφέρεις.  Αποφεύγεις τις υπερβολές,  σφίγγεις κάπως τα λουριά , γιατί θέλεις να έχεις ..πάση θυσία. Το χρήμα παίρνει σοβαρή θέση στην καρδιά σου,  και γίνεται ο Θεός σου. Σταματάς να παίζεις με τη φωτιά , κλείνοντας το πορτοφόλι σου, και συνεχίζεις τις μαθηματικές πράξεις για να μην έχεις απώλειες. Με την επιστροφή του Κρόνου στο χώρο σου από τις 15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου , αισθάνεσαι φόβο , ρίγος και ανατριχίλα , και τρέχεις να κρυφτείς,  μήπως και γλιτώσεις τα βασανιστήρια. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς , μια που ο Κρόνος επιστρέφει για να σου σφίξει το χέρι,  και να υποσχεθεί την σίγουρη επιτυχία σου. Από τις 18 Σεπτεμβρίου ξαναμπαίνεις στο σκηνικό του δεύτερου ηλιακού σου οικου , χρήμα, αξίες, επιθυμίες καθώς ο Κρόνος γυρνά στον Τοξότη και εκεί θα πάρεις μόνο αν δώσεις.

Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου επαναλαμβάνει τις υποσχέσεις του Κρόνου, και μιλά για αναγνώριση ,φήμη , δίνοντας την πρώτη θέση γιατί πραγματικά το αξίζεις. Από τις 12 Αυγούστου ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα μαζευτεί κόσμος, βγαίνοντας στο βήμα για να μιλήσεις , πείσεις και συμπαρασύρεις και άλλους στο όραμά σου. Η μοναξιά παύει να είναι φίλος σου και αποκτάς κοινωνικό κύκλο, γνωστούς και θαυμαστές που ακολουθούν την πορεία σου  με ανοιχτό το στόμα. .Το περίμενες;

Φυσικά και όχι θα μου πεις καθώς το τετράγωνο Ουρανού –Πλούτωνα που επαναλαμβάνεται τον Μάρτιο ταράζει τα ύδατα και νιώθεις ότι θα πνιγείς μέσα σε μια κουταλιά νερό . Προσπάθησε να βάλεις τη λογική σου να δουλέψει , και μην βγάζεις συμπεράσματα. Μπόρα είναι θα περάσει.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μιλάει στην ψυχή σου και ανοίγεις την καρδιά σου για να χωρέσει όλους τους πονεμένους και ταλαιπωρημένους. Η διαίσθηση σου καθοδηγεί τις σκέψεις σου, και συνθηκολογείς με πρόσωπα , καταστάσεις που σε πλήγωσαν , ανοίγοντας την πόρτα της συμφιλίωσης, ανοιχτή.

Φεγγάρια, εκλείψεις  που σε επηρεάζουν,

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη (Πανσέληνος) στο ζώδιο του Ζυγού ξαναβγάζει την εσωστρέφεια στη επιφάνεια και ξαναγίνεσαι καχύποπτος . Η Πανσέληνος κλείνει οριστικά τους εχθρούς έξω από την πόρτα και θα ηρεμήσεις γιατί έδιωξες τα τέρατα..

Στις 11 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου ξεπερνά κάθε φαντασία και είσαι πλέον διάσημος. Υλοποιείς τις επιθυμίες σου με ευκολία και η ζωή είναι πλέον ένας εύκολος δρόμος. Ζεις το παραμύθι.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-skorpioy-sta-monopatia-toy-2015-13667

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 26 Δεκεμβρίου, 2014 by in 2015,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031