ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2015

2c4880e1a3203a0a61547422a53550c7

Ο Πλούτωνας έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου , τον Αιγόκερω που αναγνωρίζεις ότι είναι το άλλο σου μισό , μια που σε συμπληρώνει και καλύπτει τις αδυναμίες σου. Ο Πλούτωνας στη θέση αυτή , επιδρά καταλυτικά  στη σχέση σου με τους συνήθεις ύποπτους.. αγαπημένους, συνεργάτες, χρόνιους φίλους,  και κλείνει, ανοίγει τα παράθυρα για να μπει φρέσκος, καθαρός αέρας. Βέβαια πριν αναπνεύσεις το οξυγόνο,  καταλαβαίνεις ότι χάνεις τις αισθήσεις σου και δεν ξέρεις αν θα τα καταφέρεις.. Έτσι με νύχια και με δόντια αγωνίζεσαι να γλιτώσεις από τα θανατηφόρα  πλουτώνια παιχνίδια , και να βγεις πάλι στο φως.. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  αποχώρισες από την κεντρική σκηνή, και έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου, για να μείνεις μόνος, και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Ο Ουρανός στον Κριό όμως επιμένει να αναποδογυρίζει τον κόσμο σου , και να μην σε αφήνει στην ησυχία σου.  Έτσι συνεχίζεις να επιστρέφεις πίσω, για να κάνεις το χρέος σου, και  να βγάλεις από τα συντρίμμια τα αθώα θύματα. Το τετράγωνο Ουρανού –Πλούτωνα που επαναλαμβάνεται τον Μάρτιο φωνάζει για βοήθεια και δεν μπορείς να κάνεις τον αδιάφορο , αψηφώντας τον κίνδυνο. Πολεμάς με ότι έχεις και δεν ..έχεις , και υπόσχομαι πως αργά αλλά σταθερά να βγεις αλώβητος από την εμπόλεμη ζώνη.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ενισχύει  θετικά την προσπάθεια σου να βρεις το προσωπικό σου μονοπάτι, και να νικήσεις συνήθειες που σε κρατάνε εγκλωβισμένο, δηλαδή παγιδευμένο στις διες καταστάσεις. Ακολουθείς τα μυστήρια των συμπτώσεων,  και  βάζεις στόχο να ξεπεράσεις τα σύνορα σου, τολμώντας να ξενιτευτείς σε άλλη γη , σε άλλα μέρη. Την προηγούμενη περίοδο και με τον Κρόνο στον Σκορπιό είχες κλειστεί στο σπίτι σου,  αφήνοντας τις ευκαιρίες να σε προσπεράσουν,  γιατί δεν πατούσες γερά στα πόδια σου. Τώρα με την μετακίνηση του Κρόνου στον Τοξότη στις 23  Δεκεμβρίου 2014, αλλάζει το σκηνικό,  και θα κάνεις την διαφορά βρέξει, χιονίσει.. Βέβαια να ξέρεις ότι αν αποφασίσεις να φύγεις για τα ξένα , ο δρόμος δεν θα είναι χωρίς αγκάθια,  και θα έχεις τρομερά και φοβερά..  να αντιμετωπίσεις. Ο Κρόνος στον Τοξότη γκριζάρει την καθημερινότητα σου με ένα εξαντλητικό ωράριο εργασίας, με απαιτητικούς εργοδότες,  και με τους συναδέλφους που αρνούνται να δώσουν το χεράκι βοηθείας. Με την επιστροφή όμως του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου μπαίνεις πάλι στο καβούκι σου, και σταματάς το συνεχές πήγαινε έλα με τις υποχρεώσεις σου, για να κερδίσεις χρόνο, και να ξεκουραστείς.  Η  επάνοδος του Κρόνου στον Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου δίνει αυστηρές οδηγίες, και πιέζει να αποδείξεις ότι κάνεις και για ..στρατιώτης.

Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου προλαβαίνει να γλυκάνει το δοντάκι σου,  και φέρνει την  ευκαιρία στην πόρτα σου , και βλέπεις τα έσοδα σου να αυξάνονται. Από τις 12 Αυγούστου και μετά ο Δίας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου,  και σαφώς θα κάνεις τα πάντα για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Παρακολουθείς το σεμινάριο που βοηθάει στην εξέλιξη της επιχείρησης σου , ταξιδεύεις για να προωθήσεις το αντικείμενο της δουλειάς σου , μιλάς , ανοίγεσαι,  γιατί πλέον δεν φοβάσαι να δείξεις ποιος είσαι.. Ελέγχεις πλέον τον νου που σε θέλει υπόδουλο σε αρνητικές σκέψεις , και χαμογελάς ακόμα,  και όταν ο καιρός είναι βροχερός .

 Εκλείψεις της χρονιάς που σε επηρεάζουν (Σεληνιακές)

Στις 4 Απριλίου Πανσέληνος –Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού κάνεις βουτιά στο υποσυνείδητο σου , γιατί θέλεις να δεις τι φταίει και έχεις πιάσει πάτο. Σύντομα αναρρώνεις από την κυκλοθυμία που εμποδίζει το χαμόγελο να ανθίσει , και αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, με τη λογική .

Στις 28 Σεπτεμβρίου Πανσέληνος –Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού έχεις τη διάθεση να παλέψεις με τα κύματα,  και να περάσεις στην άλλη όχθη, ξεπερνώντας τον εαυτό σου , και αγνοώντας τους καρχαρίες.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-karkinoy-sta-monopatia-toy-2015-13666

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031