ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΙΧΘΥΕΣ 2015

93

Ο Ποσειδώνας ο πλανήτης που κυριαρχεί στο ζώδιο σου  , είναι μαζί σου και νιώθεις αρκετά ασφαλής , καθώς ότι κάνεις τώρα επιτρέπεται. Ο Ποσειδώνας πραγματικά σε έχει κακομάθει, και σε αφήνει να φαντάζεσαι, ονειρεύεσαι, και όπως πάντα, στο τέλος ακροβατείς επικίνδυνα ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα. Ποτέ δεν σου ζήτησε να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου,  και συνέχεια σε κανακεύει γιατί ξέρει από πρώτο χέρι τις ευαισθησίες σου, δηλαδή αδυναμίες σου. Βέβαια,  η επιστροφή του Ποσειδώνα στο σπίτι σου δεν θα πάει χαμένη , και ακόμα και αν κάνεις τα ίδια λάθη, θα εργαστείς με τα ψυχικά σου χαρίσματα, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους γύρω σου. Συγχωρείς, μένεις στα δύσκολα για να βοηθήσεις,  και κυρίως σταματάς να παραπονιέσαι . Παύει η μουρμούρα , η αμφιβολία και κυρίως η μιζέρια. Ορθώνεις το παράστημα σου , αφήνοντας να φανούν τα δυνατά σου σημεία , και μαγεύεις με την μεταμόρφωση σου.

Ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου θα βάλει τα δυνατά του να σε επαναφέρει στην τάξη και να σε ρίξει από τον ουρανό στη γη. Το αφεντικό πιέζει για να κάνεις την βρώμικη δουλειά, οι γονείς παραπονιούνται για την δήθεν αδιαφορία σου , και το αγαπημένο πρόσωπο γυρνάει την πλάτη για να σε δει να παρακαλάς να γυρίσει.. Με την νέα θέση του Κρόνου πιο εύκολα συμβιβάζεσαι και βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά , συνειδητοποιώντας ότι μόνο έτσι βγαίνεις από τα αδιέξοδα σου.  Με σοβαρότητα αντιμετωπίζεις τους δύσπιστους που αρνούνται να δούνε την διάθεση σου να ενηλικιωθείς ,και φυσικά θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου θα μπεις σε δίλημμα , και θα σε κατακλύσουν οι γνωστές σκέψεις φυγής και εγκατάλειψης. Βλέπεις ξανά τον κόσμο εχθρικά,  και χάνεις για λίγο την πίστη σου σε κάτι ανώτερο. Από τις 18 Σεπτεμβρίου που ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Τοξότη ξαναγίνεσαι επαγγελματίας, δουλεύοντας με τη συνείδηση σου , βάζοντας όρια , για να μην σε ποδοπατάνε. Σκληραίνει το παρουσιαστικό σου και αποφασίζεις να ανταποδίδεις τις μαχαιριές , πισώπλατα και χωρίς τύψεις.

Ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου υπερβάλλει, τονώνοντας την ψυχολογία σου , και από εκεί που ήσουν ριγμένος στα πατώματα και έκλαιγες τη μοίρα σου , θα ανέβεις στο θρόνο σου και θα αρχίσεις τις διαταγές. Ξεκουράζεσαι , βάζεις αγαπημένους φίλους, συναδέλφους να καλύψουν την απουσία σου , και γεμίζεις το χρόνο σου με ευχάριστες ενασχολήσεις.

Από τις 12 Αυγούστου ο Δίας στην Παρθένο υπόσχεται το δώρο της συμβίωσης,  και είτε το θέλεις, είτε όχι σταματάς να περιφέρεσαι χωρίς λόγο σε ξένες, εχθρικές αγκαλιές και θα κατασταλάξεις.

Με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που επαναλαμβάνεται τον Μάρτιο, σκέφτεσαι να ξαπλώσεις στο καναπέ του ψυχοθεραπευτή σου , για να προετοιμαστείς για την ζωή που σε περιμένει και τα ..δεινά της. Υπερβάλλεις;

Φεγγάρια , εκλείψεις που σε επηρεάζουν,

Στις 20 Μαρτίου η Νέα Σελήνη , έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου χτυπάει το καμπανάκι της έναρξης,  και περνάς από την θεωρία στην πράξη.

Στις 2 Ιουνίου Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη , ξυπνά το τέρας μέσα σου και θα πολεμήσεις με εχθρούς αλλά και φίλους, για να επιβιώσεις.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-ixthy-sta-monopatia-toy-2015-13668

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 26 Δεκεμβρίου, 2014 by in 2015,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031