ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2015

4

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες έχεις γίνεις αγνώριστος και δύσκολα αναγνωρίζεσαι ακόμα και από τον.. εαυτό σου . Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες είναι στο φυσικό του χώρο , άρα εν δυνάμει μπορεί να επηρεάσει το ορθολογιστικό μυαλό σου. Αλήθεια, με την θέση του Ποσειδώνα έχεις φύγει αρκετά από το δρόμο σου, χάνοντας τον προσανατολισμό σου , και βλέπεις τα πράγματα όχι όπως είναι , αλλά έτσι όπως τα θέλεις. Συνήθως δεν επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου, και αρπάζεις και τους άλλους από τα μαλλιά στην περίπτωση που θα τολμήσουν να παρεκκλίνουν από την πορεία τους. Βέβαια συμφωνώ μαζί σου ότι η ψυχολογία σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες έχει αλλάξει, και συμπονετικά κοιτάς τους κατώτερους, γύρω σου , αλλά πίστεψε με.. ότι τώρα κινδυνεύεις. Φοράς τα ροζ γυαλάκια,  που θολώνουν την κρίση σου , και αντιμετωπίζεις  τον εχθρό σαν ..φίλο, τον αντίπαλο ..σαν σύμμαχο, το τρίτο πρόσωπο σαν ..οικογενειακό σύμβουλο . Καλό είναι που βρίσκεσαι στα σύννεφα, γιατί ο κόσμος φαίνεται πιο ωραίος από ψηλά, αλλά επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσεις και να γκρεμιστείς, σου εφιστώ την προσοχή και κρούω τον κώδωνα κινδύνου!  Μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου για να υποδεχτείς του πάντες, αναγνωρίζοντας ότι όλοι είμαστε Ένα και τίποτα δεν μας διαχωρίζει.. μα από την άλλη όμως,  χάραξε σταθερά όρια ασφαλείας για να μην βρεθείς τελείως εκτεθειμένος, δηλαδή χαμένος.

Ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 αναλαμβάνει να σε συνετίσει και να ρίξει στην πλάτη σου ευθύνες , και αρκετές υποχρεώσεις για να μην έχεις χρόνο για άτυχα παραστρατήματα.. Η οικογενειακή εστία θα τραβήξει την προσοχή σου , καθώς και λόγω των περιστάσεων αναγκάζεσαι να είσαι εσύ ο κηδεμόνας, που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.. Με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου , ασχολείσαι με το συγγενικό σου περιβάλλον, θείους, ξαδέλφια, μακρινούς συγγενείς, και ξεκαθαρίζεις όλους τους παλιούς λογαριασμούς. Ο Κρόνος επανέρχεται στον Τοξότη στις 18 Σεπτεμβρίου , και μπαίνεις σιγά-σιγά στο κόσμο των ενηλίκων.

Μέχρι τις 11 Αυγούστου ο Δίας από τον Λέοντα παίζει το ρόλο του προστάτη και ότι και αν έχεις κάνει,  διαγράφεται και το δικαστήριο λέει ότι ..είσαι αθώος. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι κανείς δεν είναι τέλειος και συγχωρείς το πλησίον σου ως εαυτόν. Από τις 12 Αυγούστου απελευθερώνεσαι αρκετά μια που  ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σου , και είναι επισκέπτης που κρατάει δώρα στα χέρια του για ένα χρόνο, και όπως και να έχει, θα λάβεις .. Με τον Δία στο σπίτι σου ανοίγεις με ευκολία τις κλειστές πόρτες, επιχειρείς νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ελευθερώνεσαι ψυχή τε και πνεύματι, γενόμενος ένας άλλος άνθρωπος.

Τέλος  το γνωστό τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού που επαναλαμβάνεται τον Μάρτιο υπενθυμίζει ότι έρωτας και χρήμα πάνε πάντα μαζί ,και δεν μπορείς να χαρείς το ένα αν δεν έχεις και το ..άλλο. Πίστεψε ότι η σύγκρουση είναι μια όψη που σου χρειάζεται,  γιατί πιέζει να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά , και μην παραπονιέσαι για τα χτυπήματα που δέχεσαι δήθεν κάτω από τη μέση..

Φεγγάρια ή εκλείψεις που σε επηρεάζουν, 

Στις 20 Μαρτίου Ο Ήλιος κρυφογελά πίσω από την Σελήνη (Νέα Σελήνη στους Ιχθύες) και εσύ ακολουθείς το παράδειγμα του , και αφήνεις τον κόσμο να ..καίγεται!

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου , μαζί με έκλειψη Ήλιου , διαγράφει το παρελθόν που πονάει και αποφασίζεις να προχωρήσεις , χωρίς δεκανίκια.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-parthenoy-sta-monopatia-toy-2015-13661

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 26 Δεκεμβρίου, 2014 by in 2015,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031