ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2015

56

Ο Πλούτωνας συνεχίζει από το ζώδιο σου να μεταμορφώνει τη ζωή σου,  γιατί πρέπει να ξεχάσεις  τελείως όσα.. ξέρεις,   και να αρχίσεις πάλι από την Αρχή. Βέβαια το ομολογώ ότι είσαι ο ακούραστος εργάτης του ζωδιακού,  και όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου,  αποκλείεται και να μην το πετύχεις.  Ο Πλούτωνας κλέβει στοιχεία του χαρακτήρα σου , δηλαδή φιλοδοξία, επιμονή και υπομονή , και γυρίζει τον κόσμο ανάποδα , για να τον φέρει τελείως στα μέτρα του! Εσύ με τον Πλούτωνα πλάι σου,  συνειδητοποιείς ότι τα λάθη σου , δηλαδή τα πάθη σου σε έφεραν στο απροχώρητο,  και αναγκάζεσαι να αλλάξεις μέθοδο,  και να δουλέψεις εσωτερικά. Σκύβεις μέσα σου και μιλάς με τα κακά τα πνεύματα.. που έχουν υψηλές προσδοκίες,  και προσπαθείς να καταλάβεις ποιος είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις! Ότι δεν σου αρέσει, πρέπει να το γκρεμίσεις για να κάνεις χώρο για το καινούργιο, το οποίο όμως υπόσχεται να φέρει την Άνοιξη,  μετά από ένα βαρύ χειμώνα. Η απόφαση σου να χτίσεις πάλι από το μηδέν, ενισχύεται από την παραμονή του Ουρανού στον Κριό που δέχεται επισκέψεις μόνο από τολμηρούς και αποφασιστικούς τύπους(σαν εσένα;)  που είναι έτοιμοι να πάνε ενάντια στο κατεστημένο. Έτσι και εσύ προσαρμόζεσαι στο κλίμα της νέας εποχής, λέγοντας επιτέλους όχι στα πρέπει,  και σε άτομα εξουσίας για να φύγεις από τα κλισέ, και τις προκαταλήψεις. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που ενεργοποιείται μέσα στον Μάρτιο επαναλαμβάνει ότι συνεχίζεις ακόμα,  και όταν όλοι οι άλλοι έχουν σταματήσει γιατί μόνο έτσι βγαίνεις από το αδιέξοδο και είσαι και ζωντανός..

Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις,  και κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί και οι άλλοι δεν σου γεμίζουν το μάτι.. Απομονώνεσαι αρκετά , αποτραβιέσαι από τα φώτα δημοσιότητας που λατρεύεις και αγαπάς, και ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. . Καχύποπτα  ανοίγεις όποιον χτυπά την πόρτα σου,  και κρύβεσαι στα καμαρίνια, γιατί δεν πιστεύεις πια στο ρόλο σου. Παρά τις αρνητικές σκέψεις , Ο Κρόνος στον Τοξότη πιέζει για να κατασταλάξεις , βάζοντας εφικτούς στόχους που θα σε οδηγήσουν  στην πολυπόθητη επιτυχία. Με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό από τις  15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου χτυπάει το κουδούνι για έξω, διάλειμμα δηλαδή , και βγαίνεις δειλά-δειλά , έξω στον κόσμο για να αναπνεύσεις καθαρό αέρα. Από τις 18 Σεπτεμβρίου μπαίνεις όμως σε χειμερία νάρκη , παγώνεις τα συναισθήματα σου , δεν εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου και δουλεύεις μονάχα με το υποσυνείδητο σου.

Ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου έχει εισβάλλει σε κρυφό, μυστικό δωμάτιο , και πέφτει συνεχώς πάνω στην αντίδραση σου να αποκαλύψεις τα μυστικά σου . Ο Δίας είναι πλανήτης που φέρνει τύχη-επέκταση, αλλά λειτουργεί και σαν μεγεθυντικός φακός που διαβάζει ακόμα τα πολύ ψιλά γράμματα. Ξεκαθάρισε το τοπίο και δες τα πράγματα όπως έχουν , χωρίς να κρατάς τα προσχήματα.. Από τις 12 Αυγούστου και με το Δία στην Παρθένο έχεις την δυνατότητα να πετάξεις σε άλλη γη , σε άλλα μέρη με την δικαιολογία ότι επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και κοιτάς το μέλλον σου.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες αποφεύγει να σου δείξει την πραγματικότητα,  και διακοσμεί το χώρο σου με φαντασία , ψεύτικες νεράιδες και αγαθούς μάγους , σαν να είσαι ..παιδί! Δες συμπονετικά την ανάγκη σου  να πιστέψεις σε παραμύθια και ανακάλυψε τον κρυμμένο θησαυρό.. μέσα σου!κλείψεις 

Φεγγάρια ,Εκλείψεις που σε επηρεάζουν,

Στις 4 Απριλίου, Έκλειψη Σελήνης –Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού ταρακουνά τη θέση σου και κινδυνεύεις να πέσεις στα χέρια του οχτρού. Πρόσεχε.

Στις 28 Σεπτεμβρίου,  Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού,  φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα που ..πονάνε και νιώθεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει..

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-aigokeroy-sta-monopatia-toy-2015-13662

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 26 Δεκεμβρίου, 2014 by in 2015,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031