ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

TΑΥΡΟΣ 2015

47

Η καινούργια χρονιά έχει νέο πρόσωπο για σένα Ταύρε, καθώς αποχωρεί ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, και έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι περήφανος, γιατί κατάφερες να επιζήσεις κάτω από επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Η πολύμηνη παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό έφερε ανεμοθύελλες, και έτριξαν πραγματικά τα θεμέλια του σπιτιού σου και της επαγγελματικής σου στέγης. Με τον Κρόνο απέναντι σου , αν και είσαι αγύριστο κεφάλι, συμμορφώθηκες και υπάκουσες στην αυστηρή φωνή του. . Συγκρούστηκες με τις επιθυμίες σου, έλεγξες τα νεύρα σου , και άφησες το νερό να μπει μόνο του στο αυλάκι , για να μην χάσεις την ανεκτίμητη περιουσία σου. Η σχέση με το πρόσωπο που παίζει τον σύντροφο της ζωής σου πέρασε από τα γνωστά τεστ επαναξιολόγησης για να διατηρηθεί στη ζωή, και απορώ πως τα κατάφερες να μην μείνεις μόνος. Επίσης έβαλες τα δυνατά σου να κρατήσεις ζωντανή τη συνεργασία που μετράει χρόνια , αλλά με απογοήτευση συνειδητοποίησες ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, μια που τίποτα δεν είναι φτιαγμένο να διαρκεί για πάντα. Τελικά βρήκες τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, και αντιμετώπισες ισότιμα την άλλη πλευρά. Πιο σοφός και αυτόνομος από ποτέ προχωράς τώρα προς την τελική εκκαθάριση , μια που ο Κρόνος θα περάσει στην επικίνδυνη ζώνη , που περιέχει χρήμα, συναίσθημα, αλλά και μοιράζομαι γιατί αγαπώ. Ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 αγγίζει τα αγαθά που χρησιμοποιείς για να στηρίξεις τη ζωή σου , δηλαδή υλικά αποκτήματα, και συναισθήματα. Έρχεσαι σε επαφή με τη σκιά σου που θέλει να έχει το πάνω χέρι σε κάθε σχέση που δημιουργείς , και καλείσαι να την αποδεχτείς, για να μπορέσεις να απελευθερωθείς. Έχεις συνδέσει το χρήμα με την αγάπη και πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί δεν λαμβάνεις ..ποτέ κάτι ..και από τα δυο. Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως μαθαίνεις να μην έχεις προσδοκίες, και χειρίζεσαι μόνος τον τροχό της ζωής σου, καθαρίζοντας από βαλτωμένες πεποιθήσεις που άδειασαν το ταμείο σου, αλλά και την καρδιά σου. Υπόσχεσαι να συμμαζέψεις τα οικονομικά σου, και βάζεις σε πρόγραμμα τα συναισθήματα σου για να μην πέσεις πάλι στην παγίδα των αισθήσεων σου. Με την επάνοδο του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστείς για να πείσεις ότι έχεις αλλάξεις, και είσαι πλέον έτοιμος να δεχτείς φίλους, συνεργάτες, αγαπημένους στην πραγματική, αληθινή τους μορφή.. Από τις 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος γυρνάει πάλι στον Τοξότη και θα συνεχίσεις την άχαρη, μα απαραίτητη εξόφληση του χρέους σου!
Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου μεγεθύνει το συναισθηματικό σου κόσμο, και θέλεις να τρέξεις στην αγκαλιά της..μαμάς σου , γιατί μόνο αυτή σε καταλαβαίνει. Πραγματική όαση η οικογενειακή στέγη που σε τρέφει και σε ενδυναμώνει για να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις το δάσος με τον κακό τον λύκο..Υπερβάλλεις;
Ο Δίας στην Παρθένο από τις 12 Αυγούστου διώχνει φόβους , αμφιβολίες, και γίνεσαι ευκολόπιστος, και πάλι παιδί. Αγαπάς με ενθουσιασμό, και ψάχνεις τρόπους να αποδείξεις τις ικανότητες σου, κόβοντας ράβοντας έναν έρωτα στα …μέτρα σου.
Το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού που ενεργοποιείται τον Μάρτιο, φέρνει τα φαντάσματα πάλι στην πόρτα σου, και είσαι ένα βήμα μπρος και δυο πίσω, κάθε φορά που τολμάς να φύγεις από την πραγματικότητα και να ζήσεις το όνειρο.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες , όμως αποτελεί φωτεινή ένδειξη στο σκοτάδι που βιώνεις, και γεννιέται μέσα σου η ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν, και θα βγει το ουράνιο τόξο. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζεις, θα κάνεις τα πάντα για να μείνεις σώος και αβλαβής , μέσα σε ηφαίστειο που βράζει, αποδεικνύοντας ότι είσαι ..τελικά..Θεός;
Φεγγάρια ή εκλείψεις που σε επηρεάζουν
Στις 4 Μαΐου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού κλείνει οριστικά το θέμα της επανασύνδεσης με ότι αποδείχτηκε να είναι άνθρακας, και όχι χρυσός.
Στις 13 Σεπτεμβρίου η έκλειψη Ηλίου , Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει το μονοπάτι της μεταμόρφωσης και θα πιστέψεις ότι όλα τα μπορείς ..αρκεί βέβαια να θέλεις.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-tayroy-sta-monopatia-toy-2015-13660

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 26 Δεκεμβρίου, 2014 by in 2015,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031