ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

O Άρης στον Τοξότη..

Life

Ο πλανήτης Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο και μετακινείται στο ζώδιο του Δία , τον μεταβλητό , πύρινο , εξωστρεφή Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που εκφράζει αισιόδοξη σκέψη, ανήσυχο πνεύμα και μια δίψα για τη μάθηση. Οι εκπρόσωποι Τοξότες είναι οι αιώνιοι έφηβοι – αρνούνται να δουν την ζωή με τα μάτια των άλλων και αντιλαμβάνονται –εξηγούν τον κόσμο μόνο μέσα από προσωπικά τους βιώματα. Ο Άρης είναι κυρίαρχος πλανήτης μια που χειρίζεται το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης και είναι αυτός που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση , γιατί ενεργοποιεί τα θέλω-τις επιθυμίες σου , δηλαδή ότι φωλιάζει μέσα στο «εγώ» σου και θωρακίζει την ύπαρξη σου.

Την προηγούμενη περίοδο και με τον Άρη στον Σκορπιό, μάζεψες ψυχική ενέργεια, ψυχολόγησες το περιβάλλον σου και κινήθηκες στο παρασκήνιο. Φυσικά και η επιλογή σου να παραμείνεις στο «σκοτάδι» δεν ήταν τυχαία και κέρδισες χρόνο έτσι ώστε να αποδεχτείς τις αδυναμίες σου και να οργανώσεις την επανένταξη σου στο σχέδιο της ζωής σου . Πολλές φορές βέβαια παρέκλινες από την πορεία σου γιατί ήταν δύσκολο να ελέγξεις «κατώτερα» συναισθήματα , αλλά στο τέλος τα κατάφερες και επιβίωσες.

Τώρα με τον Άρη στον Τοξότη η ζωή μοιάζει να μην είναι τόσο επικίνδυνο παιχνίδι και γνωρίζεις ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με χαμόγελο-θετική σκέψη. Ο Άρης στον Τοξότη κινείται γρήγορα και σε συναρπάζει η αστείρευτη ενεργητικότητα του και θέλεις να του μοιάσεις;  Υπό την επιρροή του πύρινου Άρη γίνεσαι χίλια κομμάτια, έχεις πολλές δραστηριότητες και ανοίγεις τους ορίζοντες σου , αποδεχόμενος το διαφορετικό . Βιάζεσαι να δείξεις στο περιβάλλον σου ότι άλλαξες και καμία κριτική δεν αγγίζει τον εσωτερικό σου κόσμο.  Απελευθερώνεσαι , ταξιδεύεις , και έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς-φιλοσοφίες.  Δραπετεύεις από το σύνηθες, πιστεύεις στην εξέλιξη σου , μάχεσαι το κατεστημένο.

Ο πλανήτης Άρης θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 17 Απριλίου και θα περάσει πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27 Μαΐου για τελικά ξεκαθαρίσματα.

Στις 14 Μαρτίου ο Άρης από τον Τοξότη συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ , με την προκλητική όψη του τετραγώνου . Η Αφροδίτη στον Ιχθύ επιθυμεί έναν «αιώνιο» σύντροφο και ο Άρης στον Τοξότη κουράζεται , ασφυκτιά μέσα σε μια φυσιολογική σχέση . Αποφύγετε να εμπλακείτε σε δήθεν ιστορίες αστείρευτου πάθους  που υπόσχονται τον παράδεισο για να προσφέρουν αργότερα την «κόλαση». Μην δημιουργείτε-προκαλείτε  δράματα.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι τέλη Μαΐου, Τοξότες τέλη Νοεμβρίου, Παρθένοι τέλη Αυγούστου , Ιχθύες τέλη Φεβρουαρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 2η, 3η των αντίστοιχων ζωδίων .

Στις 25 ,26 Μαρτίου ο Άρης από τον Τοξότη επικοινωνεί με τον Ήλιο, Ερμή στον Κριό , και η θετική όψη του τριγώνου ενεργοποιείται. Ακολουθήστε με ενθουσιασμό νέα επαγγελματικά βήματα, μην αμφισβητείτε την τύχη σας –ήρθε η στιγμή να ξεχωρίσετε.

Επηρεάζονται Κριοί γεννημένοι τέλη Μαρτίου, Τοξότες γεννημένοι τέλη Νοεμβρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 4η , 5η των αντίστοιχων ζωδίων

Στις 12 Απριλίου ο Άρης από τον Τοξότη συναντά την Αφροδίτη στον Κριό στη φιλική όψη του τριγώνου και τα «μεγάλα» πνεύματα συναντιούνται. Ευνοούνται οι επαφές με το αντίθετο φύλο , αρκεί να ξέρετε τι ζητάτε –αποφύγετε τις υποχωρήσεις.

Επηρεάζονται Κριοί 29/30 Μαρτίου, Τοξότες 29/30 Νοεμβρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 8η ,9η των αντίστοιχων ζωδίων.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-aris-ston-toksoti-kai-i-epirroi-toy-os-tis-26-maioy-2016-16400/

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 11 Μαρτίου, 2016 by in 2016,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031