ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Eβδομαδιαίες Προβλέψεις 07/3 – 13/03/2016

astrostyle-weekly-horoscopes-513x500

Πλανητικό Σκηνικό :

9/3/16 -Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα των Ιχθύων –

12/3/16- Αφροδίτη στον Ιχθύ (έως 5/4/16)

  Κριός

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς φέρνει εσωστρέφεια, καχυποψία- δύσκολα να λάβετε χείρα βοηθείας από το περιβάλλον σας και θέλετε να αποσυρθείτε από όλους και από όλα;  Συγχρόνως αυξάνονται οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, πρέπει να εργάζεστε σε έντονους ρυθμούς για να ικανοποιήσετε τα αιτήματα συνεργατών, συναδέλφων  και πιέζεστε αρκετά. Τέλος η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς αγγίζει τα προσωπικά σας με περίεργο, «μυστικό τρόπο» και αυτό σημαίνει ότι δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας, κρύβετε συναισθήματα και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Ελέγχετε την παρορμητική σας φύση.

Λέξεις κλειδιά!

Ισορροπία , κάθαρση, θεραπεία, σχέσεις με συναδέλφους, καθημερινότητα,  μυστικοί έρωτες.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς αποπροσανατολίζει , δέχεστε επίθεση από το συμβατικό περιβάλλον σας, φίλους , γνωστούς που αμφισβητούν το έργο σας και νιώθετε ότι δεν είστε αποδεχτοί-αγαπητοί; Φυσικά και αγχώνεστε αρκετά όταν δεν μπορείτε να ελέγξετε ακραία συναισθήματα, δηλαδή κρίσεις θυμού και πανικοβάλλεστε, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις και αποφύγετε να «καθαρίσετε» το τοπίο. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς δίνει λύσεις για να ενταχθείτε σε νέους χώρους δημιουργίας ,  εκφράζοντας ταλέντα , ικανότητες και πραγματοποιώντας προσωπικές επιθυμίες.  Αγνοείστε κανόνες που εγκλωβίζουν στο παρόν.

Λέξεις κλειδιά!

Κριτική , ανασφάλεια , ιδανικά, ειλικρίνεια , απελευθέρωση , δημιουργία,

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς περιορίζει τα επαγγελματικά σας σύνορα-εντάσεις κορυφώνονται – θέλετε να αποχωρήσετε αλλά πρέπει να ελέγξετε πρώτα αρνητικά συναισθήματα για να μην βγείτε εκτός ελέγχου και χάσετε την αξιοπρέπεια σας.  Συνειδητοποιείτε ότι η εμμονή σας να φανείτε κοινωνικά έχει οδηγήσει σε λαθεμένες ενέργειες και είναι προτιμότερο να χαμηλώσετε τώρα τους τόνους και να προφυλάξετε την θέση σας.  Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς μοιάζει να τραβά την προσοχή σας από θέματα καριέρας και παραδίδεστε σε ερωτική ιστορία που υπόσχεται να εκπληρώσει «όλες» τις φιλοδοξίες σας. Ποντάρετε στην γοητεία σας.

Λέξεις κλειδιά!

Κανόνες, κοινωνικά πρότυπα, υπομονή, ανοχή , σχέσεις με προοπτική , επαναπροσδιορισμός.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς σταματά απότομα το ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης, με πρακτικά εμπόδια-αλλάζουν οι προτεραιότητες σας , αυξάνονται οι οικογενειακές υποχρεώσεις  και σειρά έχουν πάντα οι άλλοι και όχι εσείς; Πιέζεστε, καθώς φαίνεται να «χαλάει» η συμφωνία που κάνατε με τον εαυτό σας, δηλαδή να ακολουθήσετε τα σχέδια σας χωρίς να κοιτάτε πίσω και βρίσκεστε πάλι στο σημείο που ξεκινήσατε , δηλαδή στην αφετηρία.. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς βελτιώνει τον καιρό , ανοίγει τους ορίζοντες και συνειδητοποιείτε ότι μπόρα είναι και θα περάσει.  Ξεκινήστε από την αρχή.  

Λέξεις κλειδιά!

Καθημερινές ασχολίες, οικογενειακές υποχρεώσεις , απότομες αλλαγές, περιορισμός, αναμονή.

Λέων

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς περιπλέκει τα πράγματα, καθώς νιώθετε αρκετά εξαρτημένος/η από την ψυχολογία δικών σας ανθρώπων και δεν μπορείτε να χαρείτε με τα νέα δεδομένα σας. Συγχρόνως όμως κατανοείται ότι κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά και δεν μπορείτε να επιβάλλετε «τυραννικά» τις απόψεις σας , οπότε καλό είναι να μην τραβάτε το σχοινί γιατί σίγουρα θα σπάσει.  Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς τακτοποιεί-μοιράζει περιουσίες, δημιουργεί κοινούς λογαριασμούς και θωρακίζετε αρκετά τα κεκτημένα σας. Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα.

Λέξεις κλειδιά!

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, συγκρούσεις , αδυναμία , υπερένταση.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς και απέναντι σας πέφτει η αυλαία, τελειώνει η παράσταση και είστε έτοιμοι να κάνετε ταμείο;  Εδώ και καιρό προσπαθείτε να προσεγγίσετε την άλλη πλευρά , να βάλετε νερό στο κρασί σας, μα μάταια καθώς συναντάτε αδιαλλαξία και δύσκολα να φτιάξουν τα πράγματα.  Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς βοηθάει να απομακρυνθείτε από το τοξικό περιβάλλον ,  να νιώσετε καλύτερα και να εκτιμήσετε νέες προτάσεις που αποζημιώνουν για τα λάθη του παρελθόντος. Βγείτε από τον φαύλο κύκλο.  

Λέξεις κλειδιά!

Συγκρούσεις , ένταση , έλλειψη επικοινωνίας, απεγκλωβισμός , ξεκαθάρισμα, νέες επιλογές.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς σταματά το διπλωματικό πάρε-δώσε με ενοχλητικούς συναδέλφους που εποφθαλμιούν την θέση σας και τελικά διαταράσσετε η καθημερινότητά σας με άλυτα προβλήματα. Σίγουρα περνάτε δύσκολες στιγμές γιατί πρέπει να ενεργείτε από μόνοι σας, χωρίς καμία υποστήριξη και αυτό πραγματικά πονάει.. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς προτείνει εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης , καιρός να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση – ενδυναμώστε το νευρικό σας σύστημα  και διώξετε το άγχος και την κούραση.

Λέξεις κλειδιά!

Επικοινωνιακά αδιέξοδα, κούραση, κόπωση, αδιαλλαξία, εκτόνωση, επαφή με τη φύση.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη –ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα σας να λύνετε προβλήματα , κυρίως με νεώτερα άτομα και εάν είστε γονείς ,αποποιηθείτε προσωρινά το ρόλο του κηδεμόνα για να γλιτώσετε από επικίνδυνες επαναστάσεις. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις , προφυλάξτε τον εαυτό σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς βελτιώνει αρκετά την ψυχολογία σας, παίρνετε κουράγιο από προσωπικές επιτυχίες και ξαναβάζετε τον πήχη ψηλά. Αναβάλλετε σοβαρές αποφάσεις .  

Λέξεις κλειδιά

Παιδιά, γονείς, επαφές με νεώτερα άτομα , δημιουργικές ενασχολήσεις.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς χτυπάει πισώπλατα τον οικογενειακό σας κύκλο, διαταράσσετε η ισορροπία και νιώθετε «ξένοι» μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Συγχρόνως αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επαγγελματική ζωή , τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως τα είχατε υπολογίσει και σκέφτεστε να βγείτε από την αρένα.. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς αποφορτίζει την ατμόσφαιρα , ανοίγει ένα παραθυράκι διάσωσης και μπορείτε να συζητήσετε με τους δήθεν εχθρούς , εξομαλύνοντας διαφορές και τελικά το καράβι δεν βουλιάζει.. Προφυλάξτε τα προσωπικά σας από αδιάκριτα μάτια.

Λέξεις κλειδιά!

Οικογένεια, γονείς, ακίνητη περιουσία, διάλογος, προκλήσεις , εντάσεις , μυστικά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς μπερδεύει την κρίση σας- αναβάλλετε αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και βρίσκεστε σε σύγχυση.   Η περίεργη ψυχολογία σας επηρεάζει αρνητικά την σχέση σας με τους γύρω σας , κυρίως με συγγενικά άτομα και πέφτετε στην παγίδα των παρεξηγήσεων. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς όμως θα χαλαρώσει τις αντιθέσεις , και μπορείτε να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο χωρίς να φοβάστε την κριτική ή την απόρριψη. Υιοθετήστε θετικό τρόπο σκέψης.

Λέξεις κλειδιά

Καθημερινότητα, μετακινήσεις, αδέλφια, συγγενείς, επικοινωνιακή δραστηριότητα, επαφές μέσω διαδικτύου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς μπλοκάρει οικονομικά θέματα, κινδυνεύετε να βγείτε από μια κερδοφόρο συνεργασία και φαίνεται ότι λογαριάζατε χωρίς τον ξενοδόχο; Η επιλογή σας να πειραματιστείτε , κολυμπώντας σε βαθιά νερά φαίνεται να κοστίζει και τώρα θα πληρώσετε το τίμημα , χάνοντας μέρος της υλικής ασφάλειας..  Τελικά η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθύς «χρυσώνει» το χάπι, φαίνεται ότι ο Θεός στηρίζει τη νέα σας εικόνα και η ευκαιρία παραφυλάει παρακάτω για να αναπληρώνετε γρήγορα από τις απώλειες. Παραμείνετε ψύχραιμοι.

Λέξεις κλειδιά!

Οικονομικές απώλειες, μπλοκαρίσματα, αποχαιρετισμοί, υπομονή, ρίσκο.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη-ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας ταρακουνά τα θεμέλια της προσωπικής σας ζωής και χαλάει την εικόνα σας προς τα έξω. Ο ανταγωνισμός στο επαγγελματικό σκηνικό μεγαλώνει , η επαφή σας με το άλλο σας μισό «χαλαρώνει» και δέχεστε χτυπήματα κάτω από την μέση που είναι δύσκολο να αντέξετε ή να συγχωρήσετε; Η Αφροδίτη σε έξαρση στον χώρο σας εξομαλύνει διαφορές, φέρνει νέες προτάσεις στο τραπέζι και μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους αντιπάλους σας. Μην χάνετε την πίστη σας.

Λέξεις κλειδιά!

Εχθροί, αντίπαλοι , ανταγωνισμός , τύχη, πίστη , αισιοδοξία.  

Πηγή:http://www.myselvi.gr/2016/03/07/evdomadiees-provlepsis-7-13-martiou/

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 11 Μαρτίου, 2016 by in 2016,MySelvi.gr and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031