ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου

colored-eggs-with-butterflies-background_270-157621

 

 

K Α Λ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ!!

 

 

Πλανητικό Σκηνικό

  • 25 Απριλίου: Σελήνη στον Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς
  • 28 Απριλίου: Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο
  • 30 Απριλίου – Μ. Σάββατο: Αφροδίτη στον Ταύρο
  • 1 Μαΐου – Κυριακή του Πάσχα: Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Κριός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου ξεκινά και σας προβληματίζει,  καθώς συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων,  αλλά και στην διεκπεραίωση των συμφωνιών σας. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα αναρωτιέστε για την καλή πρόθεση των συνεργατών σας αλλά και συνειδητοποιείτε ότι έχετε αμελήσει ή αναβάλει πληρωμές και πρέπει τώρα άμεσα να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.   Το εορταστικό Σαββατοκύριακο θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και με την Αφροδίτη στο ζώδιο που κυριαρχεί, τον γήινο Ταύρο, θα ξεχάσετε τα προβλήματα και θα αφεθείτε στο τώρα. Συζητείστε όμως με τους δικούς σας την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, βάλτε δηλαδή σε πρόγραμμα την πώληση ή την ενοικίαση του και ενισχύστε το ταμείο σας. Τέλος, αναζητήστε μια πρόσθετη απασχόληση και παρακολουθείτε, όλες τις προτάσεις, για νέες συνεργασίες.

Ταύρος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο σας, φαντάζει παιχνίδι για δυνατούς παίχτες, γιατί δεν σας αρέσουν οι καθυστερήσεις και τρέμετε και στην ιδέα των αλλαγών. Είστε όμως, σε φάση αναμονής και έτσι αγαπήστε τις μέρες αυτές, γιατί θα εξασκηθείτε στην αγαπημένη σας αρετή , που είναι η υπομονή! Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν θα είστε αρκετά προληπτικοί,  θα νομίζετε δηλαδή ότι κακό θα σας συμβεί και η διαίσθηση σας πιθανόν να σας μπερδέψει. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο όμως και με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο σας, θα αγαπήσετε ξανά τον εαυτό σας, θα φροντίσετε την εμφάνιση σας και σίγουρα θα πετάξετε την μιζέρια από το παράθυρο. Ευχάριστες εκπλήξεις θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας και συγχρόνως θα δεχτείτε πιθανή πρόταση συμβίωσης. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ευτυχίσει. Το αξίζετε.  

Δίδυμοι

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει την στάση σας απέναντι στους άλλους και έχετε μια διάθεση να κρύψετε τις διαθέσεις σας και τα σχέδια σας. Αν και αρκετά εξωστρεφείς, θα αποφύγετε τα πολλά λόγια, τις περιττές επαφές και θα προτιμήσετε την παρέα μόνο των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Αυτήν την εβδομάδα, παραμένετε σε επιφυλακή μια που έχετε κάνει τις διαπιστώσεις σας, αλλά είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσετε για το ακριβές μέλλον των επαγγελματικών σας σχέσεων. Μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη είναι στον αισθησιακό Ταύρο και ελάτε, βρείτε παρηγοριά σε μια αγκαλιά, ακόμα και εάν παίξετε το τρίτο πρόσωπο ( εφόσον αυτό δεν παραβαίνει τον ηθικό σας κώδικα).  Η αμαρτία είναι γλυκιά, απλά αποφύγετε τις υπερβολές, για να μην είστε το θύμα. Μην ενδώσετε δηλαδή συναισθηματικά.

Καρκίνος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου, έχει τα καλά της,  καθώς φίλοι επανέρχονται από το παρασκήνιο και μπορείτε να νιώσετε αγαπητοί και συμφιλιωμένοι με το παρελθόν. Ξαφνιάζεστε ευχάριστα από τις εκδηλώσεις αγάπης που θα δεχτείτε και θα γεννηθεί η αισιοδοξία πάλι μέσα σας. Αυτήν την εβδομάδα, ασχοληθείτε με το παιδιά σας, κάνετε δημιουργικές αναζητήσεις προς τα έσω και ανακαλύψτε τι περιμένετε να δείτε από τον εαυτό σας. Εκφραστείτε πιο ελεύθερα και αμέσως θα δείτε ότι αυτό έχει άμεση απήχηση στο περιβάλλον σας. Μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη μετακινείται στον ρεαλιστή Ταύρο για αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές, μην περιμένετε δηλαδή  να αποδεχτούν οι γύρω σας, όλες τις απόψεις σας και προπαντός ξεκλειδώστε ταμπού και προκαταλήψεις.  Η ανάγκη της συντροφικότητας βέβαια μεγαλώνει,  αλλά και πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μην είστε τόσο απαιτητικοί.  Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας!

Λέων

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου, επιβάλλει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε τυχόν επιθέσεις που θα δεχτείτε από τη δουλειά σας, από τα πρόσωπα εξουσίας, για παράδειγμα τα αφεντικά σας, τα οποία και σίγουρα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς! Πιέζεστε λοιπόν να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους, όμως μέσα στην εβδομάδα,  μην περιμένετε να γίνουν θαύματα, αλλά ούτε και να τρέξουν σημαντικές εξελίξεις.  Εξετάστε όλες τις εναλλακτικές προτάσεις, ακούστε με προσοχή τους πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες σας και προπαντός μην καταλήξετε σε καμία απόφαση. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη στον τρυφερό Ταύρο, αισθάνεστε ότι δεν είστε μόνοι, ότι δηλαδή έχετε συμμάχους και περιορίστε την ανάγκη σας να δώσετε λύσεις στο εδώ και τώρα. Φανείτε κοινωνικά, λάβετε μέρος σε γιορτινές εκδηλώσεις, αναδείξετε το πρόσωπο σας, τα ταλέντα σας και κλέψτε την παράσταση.  Επιδείξτε τώρα την υπεροχή σας!

Παρθένος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας,  αλλά και πόσο αποδέχεστε πλέον την κουλτούρα της κοινωνικής σας πραγματικότητας. Αμφισβητείτε συνεχώς τις επιλογές σας και θέλετε να πετάξετε μακριά, τα δεσμά σας, γιατί πιθανόν να νιώθετε σαν φυλακισμένοι; Μέσα στην εβδομάδα όμως,  περιμένετε να λυγίσετε, να βάλετε νερό στο κρασί σας και να κάνετε τα πάντα για να επανορθώσετε για την κυκλοθυμική συμπεριφορά σας, γιατί πληγώσατε αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη στον αγαπησιάρη Ταύρο, περπατήστε χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφήστε τους προβληματισμούς και μιλήστε με φίλους, τον σύντροφο σας, χωρίς να αποκλείσετε το συναίσθημα από τη ζωή σας. Όμως, μην ονειροβατείτε καθώς δεν μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι, εάν είστε μονάχοι, παρέα με μόνο με τις νέες σας επιλογές. Σκεφτείτε επίσης, πως μπορείτε να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα ή έναν έξυπνο τρόπο για να εξασφαλίσετε μια επιχορήγηση που θα σας βοηθήσει στην επίλυση ενός επαγγελματικού θέματος.

Ζυγός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στον Ταύρο, απαιτεί να κρατήσετε διαχωριστικές γραμμές με το στενό περιβάλλον σας,  να παραμείνετε ψύχραιμοι για να μην χάσετε τα κεκτημένα σας. Επιτέλους σταματήστε να θυσιάζεστε στο βωμό της συντροφικότητας τις ιδέες, την προσωπικότητα σας, δηλαδή μην ξεπουλάτε τα πάντα, και συμμαζευτείτε.  Επίσης, η απόφασή σας να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας, μακριά από τους επιτήδειους, σας κρατά ασφαλείς την εβδομάδα αυτή  και αποφύγετε τις πολλές εξηγήσεις-παρεξηγήσεις. Μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη να περνάει στον υπομονετικό Ταύρο,  συνειδητοποιείτε ότι έχετε κερδίσει, η έξυπνη στάση σας έχει φέρει τα ποθητά αποτελέσματα και μπορείτε να διεκδικήσετε την μερίδα του λέοντος. Θέματα κληρονομικά , περιουσιακά θα συζητηθούν στο τραπέζι σας και πριν ακουστούν όλες οι υπόλοιπες απόψεις, να αποφύγετε να μιλήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε ή να αγχώνεστε. Στο τέλος θα δικαιωθείτε.

Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στον Ταύρο, τεστάρει τις αντοχές σας, δηλαδή στριμώχνεστε γιατί πρέπει να αποδεχτείτε περίεργες συμπεριφορές συνεργατών, συναδέλφων αλλά και αγαπημένων προσώπων,  αποφεύγοντας τις ακραίες αντιδράσεις. Βέβαια, από μέσα σας και την εβδομάδα αυτή, θα βράζετε, καθώς δεν μπορείτε να προσποιήστε τον αδιάφορο στις ανταρσίες που θα δείτε και θα θέλετε να προχωρήσετε σε απόλυτες ξεκαθαρίσματα. Όμως το εορταστικό Σαββατοκύριακο αποζημιώνει, εσάς που προσπαθήσατε να καταλάβετε την άλλη πλευρά και  κρατήσατε τα προσχήματα.  Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον σταθερό, «βολεψάκια» Ταύρο,  οι αέρηδες  θα κοπάσουν,  θα έρθει καλοκαιρία και οπωσδήποτε, μπορείτε να απολαύστε τον έρωτα, την αγάπη και την συντροφιά των δικών σας ανθρώπων. Ξεχάστε λοιπόν τα σενάρια αντεκδίκησης και οργανώστε τον τρόπο σκέψης σας αλλά και δράσης σας. Αποφύγετε να διακόψετε μια ανιαρή επαγγελματική συνεργασία,  καθώς οι απολαβές είναι καλές και θα ζημιωθείτε,  εάν το κάνετε.

Τοξότης

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου,  επιστρέφετε στη φύση, στα απλά καθημερινά πράγματα και αφήνετε τα πολύπλοκα προβλήματα και τις περίεργες αναγκαστικές επιλύσεις τους. Αρκετά έχετε προβληματιστεί-ζοριστεί με την εξέλιξη των εργασιακών σας θεμάτων, όπως για παράδειγμα την ανεύρεση ενός εργασιακού χώρου, ή την αναζήτηση των κατάλληλων συνεργατών σας και αποφασίζετε να τα αφήσετε όλα στην τύχη σας. Στην εβδομάδα αυτή, θα δείτε ότι πάνω από όλα μετράει η ψυχική σας υγεία, γιατί ταλαιπωρηθήκατε από τις αυξανόμενες καθημερινές απαιτήσεις των γύρω σας και αποφασίζετε, τώρα,  να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον αισθησιακό Ταύρο, απολαμβάνετε τη ζωή, με τα πάνω της,  αλλά και τα κάτω της, φιλοσοφείτε δηλαδή και αποφεύγετε την αρνητική ενέργεια του τοξικού περιβάλλοντος σας. Βάζετε πάνω από όλους και απ όλα τις προσωπικές σας ανάγκες και αυτό,  από εδώ και στο εξής,  θα αποτελεί τον δικό σας ηθικό κώδικα. Και έτσι θα επιβιώσετε. Ξέρετε τι κάνετε..

Αιγόκερως

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου, θα μπει στο στόχαστρο η ερωτική σας ζωή και αναγκαστικά πρέπει να αποφασίσετε έρωτας ή καριέρα. Το δίλλημα ξεκίνησε εδώ και καιρό, όταν άλλαξαν οι προτεραιότητες σας, γίνατε περισσότερο φιλόδοξος και κάνατε καινούργια ξεκινήματα, χωρίς να δεσμεύεστε στο εδώ και τώρα. Η εβδομάδα, λέει, ότι μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, να μοιραστείτε το χρόνο σας, τα σχέδια σας με τον τωρινό σας σύντροφο και να περάσετε υπέροχα! Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε όμως , είναι να υπόσχεστε ότι η σχέση σας είναι για πάντα και τελικά όλα βαίνουν προς την επισημοποίηση. Μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον ερωτικό Ταύρο, ωστόσο θα φύγετε από τα τετριμμένα, θα ρισκάρετε να ξοδέψετε χρήματα για την καλοπέραση σας, αποφεύγοντας τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Απολαύστε λοιπόν τις γιορτές, ξεπεράστε τον εαυτό σας και απομακρύνετε ενοχές που νιώθετε για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Ενεργοποιήστε τη χαρά στη ζωή σας.

Υδροχόος

Με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή,  στο ζώδιο του Ταύρου, έχετε μπει στην διαδικασία πώλησης, αγοράς , ενοικίασης ακινήτου και γενικά θέλετε να επωφεληθείτε από τα περιουσιακά σας στοιχεία.  Σίγουρα και βέβαια,  ξέρετε τι ανήκει σε εσάς και τι στους γύρω σας, αλλά και για να γλιτώσετε όλες τις παρεξηγήσεις, αποφασίστε με τον διάλογο να διαχωρίσετε τα κεκτημένα σας. Μπορείτε την εβδομάδα αυτή, να μιλήσετε με την οικογένεια σας, τους συγγενείς σας και να μοιραστείτε τα προβλήματα, τις ανησυχίες σας, σχετικά με τα οικονομικά σας. Μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον υπερπροστατευτικό Ταύρο, θα νιώσετε ικανοποίηση, καθώς είστε στην προνομιούχα θέση,  να ζητάτε και να λαμβάνετε. Η οικογενειακή σας κατάσταση θα βελτιωθεί, θα διορθώσετε, δηλαδή, τα επικοινωνιακά λάθη του παρελθόντος και θα λύσετε παρεξηγήσεις με ηλικιωμένα πρόσωπα. Τέλος, ενεργοποιήστε θετικά το χώρο σας,  με νέες χαρούμενες διακοσμητικές λύσεις και ανανεωθείτε. Απολαύστε το σπίτι σας.

Ιχθύες

Με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου, καθυστερείτε να δώσετε ψυχή και σώμα σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είστε σε θέση αναμονής. Αμφιβάλλετε αρκετά για τα συναισθήματά σας, καθώς έχουν συμβεί ανατροπές, ίσως και παρεκκλίνατε από την πορεία σας και αφοσιωθήκατε σε άλλο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα, όμως, συμφιλιωθείτε με τον περίεργο ψυχολογικό σας κόσμο και κάνετε βήματα συμβιβασμού για να αναθερμάνετε παγωμένες σχέσεις, αποφεύγοντας έτσι να ακυρώσετε το παρελθόν. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον απόλυτο Ταύρο, αποζητάτε τον έρωτα, την σαρκική επαφή με σχήμα όλα ή τίποτα και απολαμβάνετε την ζωή στα άκρα.. Κινείστε με υπερβολική ταχύτητα και κινδυνεύετε να μπερδέψετε το φρένο με το γκάζι. Συγχρόνως, προσέξτε τις συναλλαγές σας, τις μετακινήσεις σας , τι υπογράφετε και με ποιους συνεργάζεστε. Μείνετε επιφυλακτικοί με ανθρώπους που μόλις γνωρίζετε.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 30 Απριλίου, 2016 by in 2016,MySelvi.gr and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930