ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

H ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

6a00d8341cfb9553ef01538ed0e9cf970b

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει την παρορμητική αλλά αντρική φύση του Κριού για να νιώσει πάλι γυναίκα , στα πάτρια εδάφη του ζωδίου που κυριαρχεί , τον Ταύρο. Ο Ταύρος είναι ο άνθρωπος που πατάει γερά στα πόδια του , ξέρει τι ζητάει και αφουγκράζεται τις αισθήσεις του . Ρεαλιστής, πολλές φορές και κυνικός , σε προσγειώνει με τις γνωστές άχαρες ατάκες του, για να μην πάρεις φόρα, κατηφόρα. Θέλει να σε προστατέψει από τους κινδύνους και να σε προφυλάξει από τις ..συνέπειες. Ουσιαστικά σαν εραστής θέλει να έχει τον έλεγχο , αλλά κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει και να σε κλείσει στην σφιχτή αγκαλιά του , δηλαδή ..φυλακή του .

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κάνει τα πάντα για να σε δει με το ταίρι σου , και για αυτό είναι με το μέρος του απόλυτου Ταύρου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι η παραδοσιακή γυναίκα που λατρεύει την εικόνα της στο καθρέπτη , και βγάζει έναν απίστευτο αισθησιασμό. Αποκλείεται να μην λατρέψεις την ικανότητα της να μετατρέπει τον πατροπαράδοτο σεξ σε τέχνη ζηλευτή και να σε υποδουλώνει στην αχόρταγες επιθυμίες της. Είναι η γυναίκα που στέκεται δίπλα στον άντρα και φυσικά δεν την πειράζει να παίξει το τρίτο πρόσωπο , αρκεί βέβαια να απολαμβάνει το κύριο ενδιαφέρον του αγαπημένου της . Ο άντρας που έχει Αφροδίτη στον Ταύρο , παρασύρεται εύκολα έξω από τις νόμιμες σχέσεις και κυλάει στην ..αμαρτία, παραβαίνοντας όρια και κανόνες.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Ταύρου , αγαπάς τον εαυτό σου και θέλεις να κανακέψεις πρώτα το παιδί που βρίσκεται μέσα σου . Έχεις κουραστεί να μιλάς για τον έρωτα και τα καλά του ,και να μένεις μόνο στη θεωρία.  Αποφασίζεις να ξεφύγεις από την πεπατημένη και να νιώσεις το αίμα να κυλάει στις φλέβες σου.. Ερωτεύεσαι ..!

Στις 24 Μαρτίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί στην αρμονική όψη του εξαγώνου , με τον Ποσειδώνα που έχει εγκατασταθεί στον Ιχθύ , και θα σου κλείσει πονηρά το μάτι , για να πάρεις μπρος , αφήνοντας πίσω προβληματισμούς που χαλάνε την ψυχολογία σου . Μπαίνεις σε ερωτική δράση  !

(επηρεάζονται Ταύροι γεννημένοι κυρίως στις 27, 28 , 29 Απριλίου και Ιχθείς 26,27,28 Φεβρουαρίου ) ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες 7η , 8η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 28 Μαρτίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα δει τον Δία με άλλο μάτι , στην όψη του τετραγώνου και θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που της έχει , και θα ξεφύγει από τα μέτρα , και τα ημίμετρα. Ξεπερνάς τα όρια , διαλύεις κανόνες , σχέσεις που καταπιέζουν, δοκιμάζεις την τύχη σου .

επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός , Ταύροι (2,3,4 Μαίου ), Λέοντες (5,6,7 Αυγούστου, Σκορπιοί (6,7,8 Νοεμβρίου) , Υδροχόοι (2,3,4 Φεβρουαρίου), και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 13η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 30 Μαρτίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου χαίρεται να συνεννοείται με τον επικίνδυνο Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερω, μια που τώρα ξέρει τι ζητάει και δεν προχωράει με το σταυρό στο χέρι. Ίντριγκες, εξουσία, έρωτας, χρήμα…Κόλαση…

Απολαμβάνεις!

Επηρεάζονται Ταύροι γεννημένοι 6,7 Μαίου, Αιγόκεροι γεννημένοι 6,7 Ιανουαρίου , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 15η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/i-afroditi-ston-tayro-sxeseis-gemates-zestasia-14053

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 20 Μαρτίου, 2015 by in ΑΦΡΟΔΙΤΗ and tagged , , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031