ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

H Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό

315aab7a70f5c9ce779c774b752cb5ca

Με την είσοδο της η Αφροδίτη στο πύρινο, θετικό ζώδιο τον Κριό , εγκαινιάζει τη νέα της πορεία μέσα στο ζωδιακό κύκλο για το έτος  2015, και αυτήν την φορά , δεν είναι μόνη.. βρίσκεται δίπλα της  το γνήσιο αρσενικό, ο  Άρης, που κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό. Η  Αφροδίτη από τη φύση της είναι διαλλακτική , υποχωρητική και χρησιμοποιεί υπόγεια, θηλυκά μέσα για να πετύχει το σκοπό της. Με την νέα της θέση, η θεά χάνει την ευελιξία της και τη θηλυκότητα της(καθώς σύμφωνα με την αστρολογία , είναι σε πτώση) , και οι ερωτικές σχέσεις λειτουργούν σαν ανταγωνιστικά παιχνίδια με νικητές και ηττημένους..  Από την άλλη πλευρά,  ο Άρης στον Κριό νιώθει ασφαλής  ,ενεργεί περισσότερο σαν ελεύθερος σκοπευτής , που έχει εκπαιδευτεί να εγκλωβίζει τα υποψήφια θύματα σε σκηνικό που θυμίζει ταινία ..θρίλερ!

Την προηγούμενη περίοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθείς έκλεισες μάτια και αυτιά , και απομονώθηκες στο δικό σου κόσμο για να μαζέψεις δυνάμεις,  αλλά και για να απολαύσεις γαλήνιες , τρυφερές στιγμές με το αγαπημένο ταίρι..

 Τώρα με τους πρωταγωνιστές των ερωτικών σεναρίων , Αφροδίτη και Άρη να περνάνε στην πρώτη γραμμή, νιώθεις την ανάγκη να προβάλλεις το εγώ σου και να ικανοποιήσεις τα ..άγρια ..ένστικτά σου. Με τον Άρη στον Κριό ξυπνάει η κρυμμένη δύναμη που είχες φυλακίσει μέσα σου, και επιδιώκεις να ζήσεις συγκινήσεις που επιβεβαιώνουν το νόμο της ζούγκλας.

Με την Αφροδίτη στο Κριό εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου σίγουρος ότι θα εισπράξεις την έγκριση και αποδοχή από το περιβάλλον σου. Η επιθυμία σου να βιώσεις τον  έρωτα με τους δικούς σου κανόνες , πυροδοτεί το κλίμα, και αυξάνει τις εντάσεις με τον υποψήφιο , αλλά και μόνιμο σύντροφο. Αποφεύγεις το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και όταν πρέπει να παραδεχτείς τα λάθη σου χάνεις τον έλεγχο.. και αρχίζουν οι έριδες …που εύκολα καταλήγουν σε σκληρές σκηνές ταινίες τρόμου. Με τον Άρη δίπλα σου,   ετοιμάσου να αναβιώσεις το σενάριο της ταινίας  Ο πόλεμο των Ρόουζ, και να ξεπεράσεις την ευγενική σου φύση , χάνοντας τον ..έλεγχο!

Ευτυχώς που στις   24,25 Φεβρουαρίου το ζευγάρι, Αφροδίτη και Άρης συναντιέται με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη και με τη θετική όψη του τριγώνου, ηρεμείς ..και αισιοδοξείς , βλέποντας τα ερωτικά σου θέματα να παίρνουν μια πιο σοβαρή τροπή.

(επηρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι των ζωδίων της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 4η, 5η , των αντίστοιχων ζωδίων).

Από τις 4 Μαρτίου ως τις 12 Μαρτίου η Αφροδίτη και ο Άρης συναντούν τον φαινομενικά ανάδρομο Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό , και θα συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, και αναγκαστικά θα ..πολεμήσεις!

 Ο Δίας από τον Λέοντα, και με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την  Αφροδίτη και τον Άρη υπόσχεται να ανοίξει τον δρόμο για νέες επαγγελματικές κινήσεις , και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μέχρι τώρα μπλόκαραν την εξέλιξη σου.

επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 13η ,14η ,15η των αντίστοιχων ζωδίων.

Η σύνοδος που  θα σχηματιστεί  από το καυτό δίδυμο (Αφροδίτη και Άρης) με τον Ουρανό, πιέζει για να φύγει από την ατζέντα σου το αίσθημα της ανασφάλειας, και να αρχίσεις να χαράζεις τα σύνορα σου. Περίμενε να ζήσεις τα επικίνδυνα αλλά ευχάριστα  πισωγυρίσματα , και θα πάρεις ικανοποίηση,  γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ..κρύο!.

(επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 13η ,14η ,15η των αντίστοιχων ζωδίων).

Η συνάντηση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό,  σχηματίζει τη δυσμενή όψη του τετραγώνου , και οπωσδήποτε και να θέλεις να αγιάσεις ..δεν μπορείς.. Μυστικά , παράνομα ραντεβού , και το τρίτο πρόσωπο παραμένει στο προσκήνιο , όσο και αν έχεις προσπαθήσει να εξαφανίσεις το πεδίο από τους ξένους εισβολείς.. Φύλαξε τα νώτα σου ..

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην μοίρα  14η, 15η των αντίστοιχων ζωδίων)

 Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/i-afroditi-kai-o-aris-ston-krio-kai-i-epirroi-toys-sta-zodia-13897

 

 

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Information

This entry was posted on 23 Φεβρουαρίου, 2015 by in ΑΡΗΣ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,OROSKOPOS.GR and tagged , , , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Φεβρουαρίου 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728