ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

6a0133f538e9e4970b016304b41e5f970d-400wi

Με τον Ερμή στον Ζυγό που δίνει εύκολα το «χέρι» στον αντίπαλο , περπατάς με πείσμα σε τεντωμένο σκοινί, για να κερδίσεις την ισορροπία σου, δηλαδή την ηρεμία σου.  Η συμβιβαστική φύση του Ζυγού ανατρέπει το «εγώ» που υποστηρίζει ότι πάντα έχει δίκιο, και εκπαιδεύεσαι σε έναν νέο κώδικα επικοινωνίας , που όμως είναι αποδεκτός από όλους/ες.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω εδώ και καιρό ταρακουνάει τα θεμέλια της κοινωνίας και έχεις χάσεις την ψυχραιμία σου μαζί βέβαια και τα …υπάρχοντα σου . Νιώθεις ότι ο θεός του Κάτω Κόσμου έχει θυμώσει με σένα, τον απλό θνητό και βάλθηκε να σε καταστρέψει. Εδώ θα κάνω τον «δικηγόρο του διαβόλου»και θα σε διαβεβαιώσω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, και σίγουρα για το καλό σου!

 Ο Πλούτωνας από τη φύση του είναι αμείλικτος και σκληρός (ρώτησε τους Σκορπιούς να μάθεις) και μπορείς να τον αντιμετωπίσεις αν αποδείξεις ότι είσαι ισάξιος του . Πάλεψε με την τρικυμία που έρχεται σαν δεινός/η  κολυμβητής/τρια και κέρδισε την εύνοια του θεού για να βγεις στην «επιφάνεια», σώος/α και αβλαβής/η.

Ο Ερμής στον Ζυγό συναντάει μοιραία τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω , στην δυσαρμονική όψη του τετραγώνου , και έχεις το δικαίωμα να μη μιλήσεις ότι και αν γίνει ή ..παραγίνει ! Για λίγες μέρες και όσο σε επηρεάζει η όψη μείνε ανέπαφος/η από την σκληρή πραγματικότητα , γιατί ό,τι φαίνεται αληθινό, μπορεί τελικά και να μην είναι..

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριός , Καρκίνος , Ζυγός , Αιγόκερως , όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 11η )

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα , προσπαθείς να βρεις τη χρυσή τομή που θα συμβιβάσει τα θέλω με τα πρέπει σου και νιώθεις στο χείλος του γκρεμού. Προσοχή , Ένα βήμα και έπεσες..

Ταύρος

 Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα όλα ανατρέπονται και θα νιώσεις ότι περπατάς σε κινούμενο έδαφος και χωρίς προορισμό. Χάθηκες;

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σταματάς  να εκλογικεύεις συναισθήματα, συμπεριφορές , και επιπόλαια , χωρίς ασπίδα θα συναντηθείς με τον θεό Έρωτα και τα βέλη του. Θα τραυματιστείς..

Καρκίνος

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, προσποιείσαι τον ανήξερο/η και αποφεύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις που καίνε το άτομο που θα κάτσει στο εδώλιο για να απολογηθεί. Επιστρέφεις στη γνωστή θέση , στο καβούκι σου !

Λέων

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπαίνεις σε κύκλο αποκαλύψεων που ταράζουν τον ψυχισμό σου και χάνεις την ψυχραιμία σου . Βγαίνεις από τα «ρούχα» σου!

 

Παρθένος

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα χρεώνεσαι ότι πετάει και κινείται, και είσαι υποχρεωμένος/η να πληρώσεις, χωρίς να φταις. Νιώθεις ένοχος/η;

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπαίνεις σε κλειστό δωμάτιο για να απομονωθείς και να πάρεις την απόφαση που «φοβάσαι» . Συμμορφώνεσαι..

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Ερμή –Πλούτωνα δυσκολεύεσαι να ανοίξεις διάλογο με το εαυτό σου και κυρίως με φοβίες που σε κρατάνε κλεισμένο και χωρίς ερωτική αγκαλιά. Επιλέγεις την απομόνωση..

Τοξότης

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπαίνεις σε κυκεώνα αντιφάσεων και αντιδράσεων , και νιώθεις ότι πνίγεσαι . Ξέρεις κολύμπι;

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ονειρεύεσαι εχθρούς και αντιπάλους  που μπλοκάρουν την άνοδο σου προς την κορυφή και σταματάς τις προσπάθειες. Απογοητεύεσαι..

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα αμφισβητείς τον δρόμο που έχεις επιλέξεις γιατί δεν έχεις χρόνο αλλά ούτε και  το χρήμα να προσπαθήσεις. Καλό είναι να περιμένεις ..

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα λειτουργείς με τη λογική και ξεκαθαρίζεις λογαριασμούς με άτομα που φαίνεται πως υποτίμησαν το συναίσθημα σου . Πατάς γερά στα πόδια σου.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Σεπτεμβρίου 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930