ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από 26/7 έως 19/8/18: Προβλέψεις Ζωδίων

Ο πλανήτης Ερμής,  είναι στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και στις 26 Ιουλίου θα ξεκινήσει την δεύτερη ανάδρομη πορεία του για τη τωρινή χρονιά και μέχρι τις 19 Αυγούστου  2018,  θα ζούμε μια περίοδο αναθεώρησης και επανεκτίμησης ζητημάτων,  καρδιάς και αυτό έκφρασης.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που άμεσα μας επηρεάζει και η θέση του στον γενέθλιο μας χάρτη, αποτυπώνεται μέσα από τα λόγια μας, τη στάση του σώματος μας, και φυσικά, αρχικά τις σκέψεις μας. Έτσι, και με τον Ερμή στον Λέοντα, σηκώνουμε τους ώμους, είμαστε σαφώς πιο σίγουροι για τον εαυτό μας, μιλάμε με ενθουσιασμό, ζωντάνια και το κυριότερο είναι ότι θέλουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα, τις ικανότητες μας με πολύ δημιουργικό τρόπο.

Βέβαια, μπορεί και να ξεπεράσουμε τα όρια μας, ή τα όρια των άλλων, και να φανούμε αλαζόνες και προκλητικοί. Γενικά όμως, η θέση του Ερμή στο σταθερό ζώδιο, τον Λέοντα, μας χαρίζει μια αποφασιστικότητα, όπου καλούμαστε και να διαχειριστούμε, τώρα με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Κάθε φορά που ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος, μας πιάνει μια φοβία, ένα τρέμουλο, ότι κάτι θα πάει στραβά, ότι θα συμβούν τα χειρότερα και μένουμε στάσιμοι.

Όμως , η περίοδος της ανάδρομης κατάστασης του Ερμή, δεν πρέπει να σταματά τα σχέδια μας, τουναντίον, μας δίνει το περιθώριο κυρίως του χρόνου, να προετοιμαστούμε καλύτερα και να οδηγηθούμε σε καλύτερες επιλογές και περιορίζοντας τα περιθώρια λάθους.

(επηρεάζονται κυρίως, ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι στο τρίτο και δεύτερο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο από την 23η  έως την 11η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων).

Στις 11 Αυγούστου 2018,  μαζί με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα- έκλειψη Ηλίου, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Δία, σε όψη τετραγώνου, οπότε είναι μια μέρα όπου πρέπει να προσέξουμε τα λόγια μας, από την άλλη, όμως θα δώσει μια διέξοδο, μια φαεινή ιδέα, για κάποιο σχέδιο μας και θα γίνουμε πιο τολμηροί. (επηρεάζονται σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι στο  δεύτερο δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην κρίσιμη μοίρα 17, 18, 19η μοίρα).

επικοινώνησε μαζί μου στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ . 6973 333377

Για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, αγγίζει ζητήματα καρδιάς, θα επανεξετάσετε προηγούμενες σχέσεις, την ερωτική σας στάση και γενικά θα ασχοληθείτε με το φλερτ και θα επιδιώξετε τον ρομαντισμό. Πιθανή επιστροφή χρημάτων και επανεξέταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Ταύρος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα,  αφορά την οικογένεια σας, πιθανόν και την εκμετάλλευση της περιουσίας σας, πολλές συζητήσεις θα γίνουν γύρω από ένα ακίνητο, και θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Πιθανές συζητήσεις για θέματα που σας είχαν προβληματίσει στο παρελθόν και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δίδυμοι

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, είναι μέσα σε θέματα επικοινωνίας, αφορά και τις συγγενικές σχέσεις και ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα σας, θα σας απασχολήσει αρκετά. Πιθανόν να σκεφτείτε να επιστρέψετε στα θρανία, να κάνετε μια στροφή σε θέματα επιμόρφωσης και να μάθετε μια νέα σπουδή. Προσέξτε την κυκλοθυμία σας.

Καρκίνος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, είναι μέσα στα οικονομικά σας, άρα ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, έσοδα, έξοδα και φυσικά σκέφτεστε πώς να αυξήσετε το εισόδημα σας, και όλα είστε έτοιμοι να τα τολμήσετε. Συγχρόνως, ερωτικές επιστροφές θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Λέων

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, θα φέρει μια αναταραχή, τα πάνω κάτω σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, καθώς συμπίπτει με τα γενέθλια σας, και δεν θέλετε να βάλετε γερά θεμέλια και να διεκδικήσετε την επιτυχία. Οπότε, πιθανόν να βιάζεστε, και να κάνετε κάποια επικοινωνιακά λάθη, προσοχή δηλαδή σε συνεργασίες.  Ερωτικά μπερδέματα αναμένονται.

Παρθένος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, επηρεάζει αρχική την ψυχολογία σας, και φυσικά θέλοντας και μη, θα ασχοληθείτε με θέματα εσωτερικά που θα σας δείξουν δρόμους και θα φωτίσουν το πιθανόν σκοτάδι σας. Συγχρόνως, όμως, θα πρέπει να προσέξετε και τη στάση σας, απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο και να αξιολογήσετε ξανά μια μυστική σας σχέση.

Ζυγός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, επηρεάζει τον φιλικό σας κύκλο, πιθανόν να θελήσετε να επιστρέψετε σε μια φιλική σας παρέα, που είχατε απομακρυνθεί ή να θελήσετε να αποτοξινωθείτε από τοξικές σχέσεις. Ζείτε μια περίοδος εποικοδομητική, έχετε δηλαδή τη δυνατότητα να ανοίξετε πόρτες, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να επανεξετάσετε τα σχέδια σας.


Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, αφορά θέματα καριέρας, όπου και φαίνεται να διαπραγματεύεστε μια ανώτερη θέση, πιθανή προαγωγή ή μια συνεργασία με πρόσωπα κύρους. Πιθανή εξέλιξη θα αναζητάτε και στις σταθερές σχέσεις και σκέφτεστε να δεσμευτείτε, να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση.

Τοξότης

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα καθυστερεί τα σχέδια σας, πιθανόν είστε ένα βήμα πριν την έναρξη μιας προσωπικής σας δραστηριότητας, πιθανόν και της επιχείρησης σας και εάν συνεργάζεστε με το εξωτερικό , θα έχετε αρκετά τρεχάματα. Καθυστερήσεις σε ταξίδια και οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας. Τέλος, θα εργαστείτε για την προσωπική σας απελευθέρωση.

Αιγόκερως

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, αφορά οικονομικά ζητήματα, κυρίως όμως χρήματα τρίτων, περιουσία κοινή, και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε οφειλές, και να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και την αρνητικότητα των ατόμων που μοιράζεστε πράγματα. Αναταραχές σε μια σχέση.

Υδροχόος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, είναι απέναντι σας, άρα ότι έχει να κάνει με τις συνεργασίες, σας, τις σταθερές σας σχέσεις, η ακόμα και το γάμο σας, μπαίνει σαν άμεση προτεραιότητα και είναι στο χέρι σας, να δείτε τι σας συμφέρει να κρατήσετε και τι να πετάξετε. Μια ευκαιρία για να αποτοξινωθείτε από δυσλειτουργικές σχέσεις.

Ιχθείς

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, εγκαινιάζει μια περίοδος ανατροπών στον εργασιακό σας τομέα, καθώς θα δείτε, θα εξετάσετε και θα προσπαθήσετε να καταλήξετε σε ένα πιο φιλικό σε εσάς εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, θα ασχοληθείτε και με την φυσική σας κατάσταση, θα προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, θέλοντας και μη , αλλάζετε από μέσα προς τα έξω. Επωφεληθείτε από τις διακοπές σας.

πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/anadromos-ermis-267-eos-19818-problepseis-zodion-20320

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 22 Ιουλίου, 2018 by in 2018,OROSKOPOS.GR.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουλίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Αρέσει σε %d bloggers: