ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΖΩΔΙΑ 2017

Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, στις 21 Ιουνίου, ωστόσο ήδη τρέχεις να μπεις σε φάση «διακοπών» και θέλεις να μάθεις τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσουν οι πλανήτες για τους τρεις μήνες , Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2017!
Επεισοδιακή πορεία με ευχάριστες, όμως ανατροπές θα αντιμετωπίσει ο παρορμητικός σταυρός (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), κυρίως οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο  δεκαήμερο και θα αλλάξει η ζωή σας σε όλους τους τομείς. Νέες σχέσεις καθορίζουν τις επιλογές σας.
Ο σταθερός σταυρός (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) προετοιμάζεται για τα καλύτερα (που έρχονται με τον Δία στον Σκορπιό) και βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής σας, είτε με έναν έρωτα, είτε με μια δουλειά που σας δίνει καλύτερες οικονομικές απολαβές και αναγνώριση των κόπων σας.
Ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) συνεχίζετε να αγκομαχάτε (κυρίως οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου, λόγω Κρόνου),  ωστόσο οι πιέσεις θα υποχωρήσουν και θα βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και οικονομικά προβλήματα.  Επιλύστε τα θέματα σας, με ψυχραιμία. Ερωτικά μπερδέματα αλλά και φλερτ σας ανανεώνουν.

Κριός

Νέα ξεκινήματα

Σημαδιακή η θέση του πλανήτη σου Άρη, στον Καρκίνο όπου και μέχρι τα μέσα Ιουλίου σε παιδεύει με θέματα οικογενειακής φύσεως και δεν μπορείς να χαρείς προσωπικές επιτυχίες.   Επίσης, θα συνεχιστούν οι προκλήσεις και οι κόντρες με πρόσωπα εξουσίας, και έτσι θα αναγκαστείς να είσαι να είσαι πιο αυστηρός με τον εαυτό σου,  παλεύοντας με νύχια και με δόντια για μια θέση που φυσικά,  σου ανήκει. Ωστόσο, έντονα ερωτικό προβλέπεται αυτό το καλοκαίρι, καθώς κυρίως ο Αύγουστος έρχεται να σε αποζημιώσει για όλα τα δεινά και τις ακατάλληλες σχέσεις και θα ερωτευτείς ξανά και με πάθος το ταίρι σου. Έτσι, να ξέρεις,  ότι το παλιό πια έχει πεθάνει  και  για αυτό ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα που θα σε λυτρώσουν από τον αναγκαστικό εγκλωβισμό και τα προβλήματα του περίγυρου σου. Νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανόν σε ξένη χώρα.

Ταύρος

Διαλλακτικότητα και επιμονή.

Άνοδο σε έσοδα, αλλά και ευκαιρίες για μια νέα σχέση φέρνει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου (μέχρι τις 5 Ιουλίου) και ξεσπαθώνεις για την κλεισούρα της προηγούμενης περιόδου. Επίσης, και μέχρι τα τέλη Ιουλίου μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου και να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να βοηθηθείς σε σπουδές και να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Μέσα στον Αύγουστο, είσαι στα φόρτε σου, τελειώνεις με τις εκκρεμότητες και τους ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει και θα επιλέξεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον το άτομο που θέλεις να σε σας συντροφεύει. Προσοχή, την περίοδο που ο Άρης μπαίνει στο Λιοντάρι (από 21 Ιουλίου έως 5 Σεπτεμβρίου), καθώς θα προκύπτουν καυγάδες που προκύπτουν με πρώην συζύγους-συντρόφους, ή θέματα με το νόμο. Τελικά, όμως ζεις μεταμορφωτικές αλλαγές και μπορείς να εστιάσεις στα θετικά σου σημεία και να αναδείξεις την καλή σου πλευρά.  Διαλλακτικότητα και επιμονή.

Δίδυμοι

 Όλα έχουν ένα τίμημα

Ο Κρόνος στον Τοξότη σου έχει διδάξει πώς να εκμεταλλευτείς με σοφία τις συγκυρίες και ο Δίας πλέον, σε ορθή πορεία από τον Ζυγό, δίνει την προοπτική της εξέλιξης, μέσα από ένα νέο έρωτα ή ένα επιχειρηματικό ρίσκο. Βέβαια, πάντα θα έχεις κατά νου, την οικονομική σου κατάσταση, θα κοιτάς δηλαδή να διασφαλίζεις τα χρήματα σου,  καθώς συνέχεια πιέζεσαι από εξωγενείς υποχρεώσεις και έξοδα εξαιτίας ενός γάμου ή μιας αναγκαστικής συμβίωσης. Στα τέλη του καλοκαιριού, και πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομα στο ζώδιο της Παρθένου, καλό είναι να βρεις χρόνο να επαναξιολογήσεις τις κινήσεις σου, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις.  Μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο, ετοιμάσου για δυνατές ερωτικές συγκινήσεις, καθώς μια γνωριμία θα αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που  σκέφτεσαι. Έχεις τα μέσα για να τα καταφέρεις και  να ανεξαρτητοποιηθείς από καταστάσεις που φθείρουν τον ψυχισμό σου, αλλά αυτό, το ξέρεις,  ότι θα έχει ένα τίμημα.

Καρκίνος

Φως στο τούνελ

Δυναμικά ξεκινάς τον Ιούνιο,  καθώς ο Άρης είναι στο ζώδιο σου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου και αυτό σημαίνει κόντρες, αντιθέσεις,  αποχωρισμούς,  αλλά και θετικά ξεκινήματα που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου. Ο Ερμής, στο ζώδιο σου, βοηθάει τις κοινωνικές σου επαφές, ενώ η Αφροδίτη, τον Αύγουστο,  θα σου χαρίσει έρωτα, οικογενειακή γαλήνη και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Βέβαια, ο Πλούτωνας συνεχίζει να πιέζει (κυρίως τους γεννημένους του β΄ δεκαημέρου), ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να αντισταθείς στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, κάνοντας βαθιές ανασκαφές μέσα σου.. Θετικά τα Φεγγάρια του Αυγούστου για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και να αλλάξεις εργασιακό χώρο. Υπάρχει Φως στο τούνελ.

Λέων

Αλλαγές σε εργασία, συχνές μετακινήσεις

Με περισσότερο ενθουσιασμό και αρκετή δράση, θα αντιμετωπίσεις τις θερμές μέρες-νύχτες του καλοκαιριού, καθώς θα ελκύεσαι από το άγνωστο και θα θέλεις να ζεις χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο.  Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου,  τέλη Ιουλίου και μέχρι να σε επισκεφτεί (ανάδρομα στις 31 Αυγούστου) μπορείς να μιλήσεις για τα επαγγελματικά σου σχέδια, να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή ακόμα να θέσεις όρους στο περιβάλλον σου. Προσοχή σε ερωτικές σχέσεις που μυρίζουν μπαρούτι, καθώς ο Άρης στο ζώδιο σου (από τις 21 Ιουλίου) σε πολιορκεί για να βγάλεις τα απωθημένα σου και θα είσαι ασυγκράτητος. Βοηθός πάντως και σε ότι και αν αποφασίσεις, στέκεται και ο Δίας στον Ζυγό , σε ορθή πορεία, που ανανεώνει τον τρόπο σκέψης σου , αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου και ξέρεις να διεκδικείς. Εργασιακές συνθήκες σε κουράζουν και μετακινείσαι συνεχώς.

Παρθένος

θετική σκέψη, άσκηση και ξεκούραση.

Καλές οι εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, με τον Δία σε ορθή πορεία (αφορά κυρίως του γεννημένους β, γ΄ δεκαήμερου) και μπορείς να βρεις μια απασχόληση που θα σου δίνει έξτρα εισόδημα. Καλύπτοντας έτσι τις οικονομικές σου ανασφάλειες και με τον Άρη στο Λέοντα, (από τις 21 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου) μπορείς να πάρεις τα πάνω σου και να αντιμετωπίσεις πιο δυναμικά τους «εχθρούς» και το λεγόμενο παρασκήνιο. Παρά τις εντάσεις, εμπιστεύσου  συμφωνίες και την προστασία που σου προσφέρουν πρόσωπα εξουσίας για να εξελίξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Καλές μέρες για έρωτα, φιλικές επαφές αλλά και κοινωνικοποίηση, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο  και θα δεις ότι έχεις καλούς φίλους που σε στηρίζουν. Γενικά, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις ή τους δύσκολους ανθρώπους (με τον Ερμή στο ζώδιο σου , μέσα στον Αύγουστο και πριν αρχίσει η ανάδρομη πορεία του) και να ξεδιαλύνεις προσωπικά μπερδέματα. Μην ξεχνάς, θετική σκέψη, άσκηση και ξεκούραση.

 

Ζυγός

Θερμό καλοκαίρι- έρωτες κεραυνοβόλοι

Από τους πιο ευνοημένους, είσαι με τον Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, πάντα όμως σε σχέση και με το παρελθόν, όπου κατάφερες να διώξεις άτομα που χαλούσαν την ψυχολογία σου και αφοσιώθηκες σε σπουδές και σε ένα όνειρο ζωής.  Ωστόσο, με τον Άρη στον Καρκίνο έως τις 20 Ιουλίου, έχεις να αντιμετωπίσεις τη ζήλια και τον ανταγωνισμό μέσα στο ίδιο σου το «σπίτι» και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς  πρέπει να επιστρατεύσεις το διπλωματικό σου ταλέντο. Συγκρούσεις, εντάσεις και με τον Πλούτωνα να σουλατσάρει μέσα στο σπίτι σου, βλέπεις μόνιμο ρήγμα σε μια χρόνια σχέση σου, όμως μπορείς να διαπραγματευτείς την αποχώρηση σου.   Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, έως τις 26 Αυγούστου, προσφέρει ένα καλό γάμο, πιθανή κοινωνική άνοδο ή ακόμα και απογόνους . Έτσι, το καλοκαίρι είναι θερμό , έχει ρομάντζο, και ερωτική τρέλα με Ουρανό, απέναντι σου (ευνοούνται κυρίως οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου) και είσαι έτοιμος να ζήσεις τον έρωτα με την πρώτη ματιά;

 

Σκορπιός

Τα καλύτερα έρχονται..

Φύλακα άγγελο έχεις όλη την χρονιά του 2017, αλλά τώρα, που φτάσαμε στο καλοκαίρι, ακόμα περισσότερο, θα συνειδητοποιείς την «παρουσία» του,  καθώς πολλά προβλήματα θα επιλυθούν και θα βγεις από διλήμματα.  Ευτυχώς, και μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, θα αρχίσουν να ξεπηδάνε ευκαιρίες , έτσι ώστε να βγάλεις (επιτέλους) χρήματα και να σταθεροποιήσεις το εισόδημα σου. Καλή θετική περίοδος για έρωτα, ταξίδια και γνωριμίες με άτομα που θα σε συναρπάσουν, όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιο του Καρκίνου ( από τις 1 έως 26 Αυγούστου) και θα ανανεωθείς ψυχή τε και σώματι. Η θέση του παραδοσιακού σου πλανήτη, Άρη στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 5 Σεπτεμβρίου, δίνει επαγγελματική επιτυχία και άνοδο, βέβαια πάντα μέσα από σκληρό ανταγωνισμό και εφόσον αντέξεις τα πισώπλατα χτυπήματα. Τα φεγγάρια του Αυγούστου,  επιδρούν στον άξονα καριέρα/οικογένεια και σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις αυτό που κουμπώνει ακριβώς πάνω στις επιθυμίες σου. Τα καλύτερα έρχονται, άνοιξε την αγκαλιά σου να τα υποδεχτείς!!

 

Τοξότης

Ταξίδεψε σε νέους ορίζοντες.

Με τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιο σου μέσα στο καλοκαίρι, θα πάρεις ανάσες χαλαρωτικές, (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου) αναλύοντας τα γεγονότα και φυσικά πάντα σκεπτόμενος τα νέα σου ξεκινήματα , που είναι τώρα στα σκαριά. Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 20 Ιουλίου, σε παιδεύει με ανεξόφλητα δάνεια και εκκρεμότητες  και θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς-μαζευτείς. Απελευθερώνεται όμως η σεξουαλικότητα σου και με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, τον Καρκίνο,  έως τις 26 Αυγούστου, θα ριχτείς σε νέες συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. Ο Ερμής στην Παρθένο (και πριν γυρίσει ανάδρομος) συμβάλλει θετικά σε θέματα καριέρας και μπορείς να πετύχεις μια προαγωγή, ή αλλαγή θέσης.  Τέλος, μέσα στον Αύγουστο, βιώνεις αρκετές συγκινήσεις, είτε από την επιτυχία ενός παιδιού σου, ή μέσα από την επαγγελματική σου καταξίωση, Αποφασιστικότητα, έλεγχος του άγχος και μπόλικη ερωτική δραστηριότητα. Ταξίδεψε σε νέους ορίζοντες.

 

Αιγόκερως

Φτάνεις στην κορυφή

Έντονες προκλήσεις έχει το καλοκαίρι, καθώς ανεβαίνεις κοινωνικά, πλησιάζεις τους στόχους σου και όσο το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, θα πολεμάς (αναγκαστικά) με τους εχθρούς σου. Προσοχή, θέλει το διάστημα που ο Άρης μπαίνει στο Καρκίνο (θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου) και θα φέρει αναταραχές σε μόνιμες σχέσεις,  ωστόσο είναι κάτι που θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Η θέση του Ερμή στον Καρκίνο, είναι όμως, βοηθητική, για να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, αλλά και μετά,  μέσα τον Αύγουστο, που θα μετακινηθεί στην Παρθένο, θα μπορέσεις να κυνηγήσεις με περισσότερη επιτυχία τους στόχους σου. Επαγγελματικές έτσι, αλλαγές λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος, αναμένονται και πιθανόν να βρεθείς να εργάζεσαι σε άλλη πόλη ή χώρα. Τέλος, θετικό το διάστημα για να εκμεταλλευτείς την θέση του Πλούτωνα και να βρεις (επηρεάζονται οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου) την δύναμη σου και να φανεί η υπεροχή σου. Φιλοδοξίες, επιμένεις να φτάσεις στην κορυφή.


Υδροχόος

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή.

Ξαφνικές σχέσεις θα προκύψουν που θα αλλάξουν το κλίμα και θα ξεπεράσεις τα σκαμπανεβάσματα που είχες στην ερωτική σου ζωή και τώρα μπορείς να χαρείς τα καλά που συμβαίνουν στην τσέπη σου. Ο Άρης στον Λέοντα από τις 21 Ιουλίου, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, φέρνει προκλήσεις και εντάσεις σε διαπροσωπικές επαφές, ωστόσο σου δίνει την ευκαιρία να πεις τα πράγματα με το όνομα τους και να ξεκολλήσεις από συμπεριφορές που δεν σε έχουν ωφελήσει. Η Αφροδίτη στο Καρκίνο (μέχρι τέλη Αυγούστου) βελτιώνει σχέσεις με συναδέλφους, σου προσφέρει ένα νέο χώρο δουλειάς, έναν έρωτα και βελτιώνει αρκετά την ψυχολογία σου. Ο Ουρανός στον τρίτο οίκο σου, έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου) και είσαι όλο ιδέες και «ζωντανές» σκέψεις που τώρα εύκολα και ξαφνικά υλοποιούνται. Προσοχή θα δώσεις μόνο,  στα Φεγγάρια του Αυγούστου, όπου να ξέρεις όμως, ότι κάθε τέλος είναι μόνο μια νέα αρχή. Μη φοβάσαι τίποτα.


Ιχθύες  

Ζεις τα ωραία.

Σταδιακά θα δεις ότι οι δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο θα υποχωρήσουν και μπορείς να δημιουργήσεις δυνατές συμμαχίες, μέσα στο καλοκαίρι, βγαίνοντας από οικονομικά αδιέξοδα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, Ιούλιο και Αύγουστο, συμπληρώνει το πάζλ, με νέες ερωτικές γνωριμίες και με έναν/μια νεώτερο/η σύντροφο που σε τραβά έξω από τα όρια σου.  Ο Άρης στον Λέοντα (από τις 21 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου),  βαραίνει την καθημερινότητα σου και ίσως αναγκαστείς να  ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου.  Τέλος,  τον Αύγουστο και με τον Ερμή,  απέναντι σου (και πριν γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο) έρχεσαι κοντά με άτομα που αγαπάς-θαυμάζεις και βελτιώνονται οι σχέσεις με το περιβάλλον σου. Προσοχή,  μόνο σε εξιδανικεύσεις, γιατί ναι φτιάχνει το τοπίο , αλλά ακόμα θέλει προσπάθεια .. τουλάχιστον για να σιγουρέψεις μια σχέση. Ζεις  τα καλά,  αλλά μπορείς να ελπίζεις και στα πολύ καλύτερα. Προσεχώς το Φθινόπωρο!

Πηγή: http://www.oroskopos.gr/nea/kalokairi-2017-astrologikes-problepseis-gia-ola-ta-zodia-apo-tin-x-tantalidoy-18364/

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 14 Ιουνίου, 2017 by in 2017 and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: