ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

H Σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομης Αφροδίτης.. Πως σε επηρεάζει;

Ο Ήλιος στον φλογερό Κριό θα συναντήσει την «αρσενική» Αφροδίτη , που έχει εγκατασταθεί φαινομενικά ανάδρομα, στο ίδιο ζώδιο και θα τινάξει την ερωτική μας ζωή στα ύψη.. Επανασυνδέσεις με πρόσωπα απαγορευμένα, σχέσεις που μας βγάζουν από τα όρια μας, αλλά και η ανάγκη μας να επιβληθούμε στο άλλο μας μισό, δίνει νέα τροπή στις προσωπικές μας σχέσεις. Σκέψεις, ιδέες για το αν κάνουμε το σωστό θα μας απασχολήσουν, ωστόσο οδηγούμαστε περισσότερο από τις επιθυμίες μας και θέλουμε να ζήσουμε το ερωτικό πάθος με ανταγωνιστική (κρυφή) διάθεση!
Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 5η6η μοίρα των αντίστοιχων πλανητών.

Κριός

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο σου, σε οδηγεί να επανεξετάσεις τις ερωτικές σου επιλογές και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις το ταίρι σου. Πολλές επανασυνδέσεις και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος , θα σε κάνουν να παρασυρθείς από τα συναισθήματα σου και φυσικά πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις στις ίδιες παγίδες. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την καλή διάθεση του περίγυρου σου που αποδέχονται πιο εύκολα, την παρορμητική φύση και βρες χρόνο να διασκεδάσεις με φιλική παρέα που σε χαλαρώνει. Ερωτικά ραντεβού, συναντήσεις με το πεπρωμένο και η ζωή σε οδηγεί σε επικίνδυνες αγκαλιές. Αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα αναβάλλονται.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, σε κάνει πιο ναρκισσιστή, θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και θα αποζητάς να περνάς καλά, ξεχνώντας τι είναι σωστό και τι λάθος. Κρυφά ραντεβού, επικίνδυνες συναντήσεις με το πρόσωπο που σε κάνει να ξεχνάς τα πρέπει και φυσικά πρέπει να ξέρεις ότι θα ενδώσεις σε απαγορευμένες σχέσεις, που όμως προσωρινά θα σε αναζωογονήσουν. Προσπάθησε να μην δέσεις κόμπο ότι θα συμβεί αυτήν την περίοδο στα προσωπικά σου και απλά διασκέδασε με το «τώρα». Αν είσαι σε σταθερή σχέση, θα αναγκαστείς να ακούσεις τους προβληματισμούς του/της συντρόφου σου και θα υποχωρήσεις για το καλό της σχέσης σας. Προσοχή σε καταχρήσεις.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, είναι θετική για να επανασυνδεθείς με τον φιλικό σου κύκλο και να γίνεις πιο κοινωνικός, προωθώντας συγχρόνως και τα σχέδια σου. Μια φιλική σχέση θα σε απασχολήσει, καθώς αλλάζουν τα συναισθήματα σου και θα ήθελες να δεις την προοπτική μιας ερωτικής εξέλιξης. Εκμεταλλεύσου  τον μαγνητισμό  που εκπέμπεις για να ανέβει η δημοτικότητα σου και θα έχεις πολλές ευκαιρίες,  καθώς θα περιτριγυρίζεσαι από άτομα που σε θαυμάζουν. Βέβαια και στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, έλεγξε τον αυθορμητισμό σου και μην δημιουργείς υπόνοιες και έτσι διαταράξεις το θετικό κλίμα. Δεν είναι η ώρα κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και βρες τρόπους να περάσεις συναρπαστικά με το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που σε συγκινεί.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, θα αλλάξει προσωρινά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον/την σύντροφο σου και θα γίνεις πιο συντροφικός και έτοιμος να δεσμευτείς. Πολλές φορές έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα βήμα παραπάνω και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, αλλά δίσταζες να το κάνεις. Τώρα νιώθεις συναισθηματικά πιο έτοιμος να βρεθείς με το άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά και να προσπαθήσεις να λύσεις όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να συζητήσεις για το μέλλον. Ξεπέρασε την εσωστρέφεια σου και προσπάθησε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως ξεπεράσεις τα όρια σου. Παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, ανεβάζουν την ψυχολογία σου και νιώθεις ότι πατάς πιο σταθερά στα πόδια σου. Ωστόσο, να ξέρεις ότι η αβεβαιότητα θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα διάστημα και προσπάθησε να είσαι ευγνώμων με αυτά που έχεις. Προσοχή σε παράνομα ερωτικά ειδύλλια που ανθίζουν σε επαγγελματικό χώρο.

Λέων

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού σε απελευθερώνει για να πειραματιστείς με τον έρωτα, να πέσεις δηλαδή στα δίχτυα μιας πρόσφατης γνωριμίας και να ζήσεις όμορφες ρομαντικές στιγμές. Ένα ταξίδι σε ανανεώνει, καθώς θα συναντήσεις  φίλους που είχες καιρό να δεις και να συζητήσεις πάνω σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο που βλέπεις πια ότι μπορεί να υλοποιηθεί. Έτσι, ξαφνικές συναντήσεις, έξυπνοι διάλογοι και αρκετό γέλιο θα χρωματίσει την καθημερινότητα σου και αποκτάς πάλι την αισιοδοξία σου . Αρκετές φορές βέβαια θα αναρωτηθείς για την ειλικρίνεια των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αν μπορείς να ελπίζεις για κάτι σταθερό, όμως σε αυτήν την φάση, θα ακολουθήσεις την καρδιά σου, αψηφώντας τους κινδύνους. Ξεπέρασε τους φόβους σου και απαλλάξου από τοξικές σκέψεις.

Παρθένος

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, σε οδηγεί σε επικίνδυνες αγκαλιές, σε λάθη του παρελθόντος και θα αναζωογονηθεί μια παράνομη σχέση και καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις πάλι σε «μπελάδες». Μια κρυφή συνάντηση θα σε ανανεώσει ερωτικά, ωστόσο είναι δύσκολο να ζητάς την αποκλειστικότητα, όταν δεν μπορείς να την προσφέρεις. Μετριάστε την υπεραισιοδοξία σας, μην παρασύρεστε σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς και προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Σχέσεις που σας έχουν κάνει να πονέσετε, θα σας απασχολήσουν ξανά και παρά τις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε, αμφιβάλλετε για το αποτέλεσμα των πράξεων σας. Οικονομικά στηρίζεστε από τον/την σύντροφο σας. Προετοιμάζεστε για σοβαρές αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν.

Ζυγός

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, επηρεάζει θετικά τις προσωπικές σας σχέσεις και θα έχετε το χρόνο να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Ο θετικός τρόπος που σας προσεγγίζουν σας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας δίνει την δυνατότητα να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να δείξτε τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι άμυνες σας μειώνονται και θα είστε πιο ευάλωτοι σε ερωτικές προτάσεις που θα σας αλλάξουν όμως, ευχάριστα την καθημερινότητα σας. Μια νέα γνωριμία ή επανασύνδεση με το παρελθόν  σας κάνει να διώξετε τους δαίμονες σας και να απελευθερωθείτε. Οι εντάσεις υποχωρούν, διευκολύνεται η επικοινωνία με τον περίγυρο σας και είναι πιο εύκολο να μιλήσετε για ότι σας προβληματίζει. Ούριος άνεμος φυσάει μέσα στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού έχει θετικό αντίκτυπο στην εμφάνιση σας, λάμπετε και νιώθετε ακόμα πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Διώχνοντας το άγχος που σας έχει ταλαιπωρήσει, μπορείτε να βγείτε σε εξορμήσεις, να κάνετε βόλτες στη φύση και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, μιλώντας με τον εαυτό σας. Βέβαια η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για εσωστρέφεια, αφήστε την καχυποψία πίσω σας και κάνετε βήματα και εμπιστευτείτε τις καλές προθέσεις του περιβάλλοντος σας. Μια συναδελφική σχέση , εδώ και καιρό σας απασχολεί, δώστε την ευκαιρία στο άτομο που σας πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις , να εκφράσει τα συναισθήματα του/της.  Συγχρόνως, δουλέψτε με το σώμα σας, ψάξτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους άσκησης για να ανανεωθείτε. Επαφή με παλιούς συνεργάτες και επιστροφή σε πρώην εργασιακό χώρο. Καλύτερες οικονομικές προοπτικές.

Τοξότης

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, ρίχνει λάδι στη φωτιά, σας κάνει ακαταμάχητους και αρκετά βέβαια επιπόλαιους, θέλοντας βέβαια να ξεφύγετε από το επαγγελματικό άγχος που σας έχει καταβάλλει. Συζητήσεις, επίσης, για επιχειρηματικές δραστηριότητες, ξανάρχονται στο προσκήνιο και η σκέψη να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, απασχολεί έντονα το μυαλό σας. Πιο επαναστάτες, αλλά και γεμάτη ζωντάνια θα τραβάτε τα βλέμματα ,αυτήν την περίοδο και χαρείτε το μαγνητισμό που εκπέμπετε στο αντίθετο φύλο. Φλερτ, Ρομαντικά πήγαινε-έλα και ένας ανικανοποίητος έρωτας σας απασχολεί αρκετά, έτσι ώστε να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Είστε όμως σε αρμονία με τα συναισθήματα σας και έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε με άτομα που μπορούν να κατανοήσουν την ατίθαση ερωτική σας φύση. Αποφυγή δεσμεύσεων.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ήλιου, με την ανάδρομη Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, μεταμορφώνει το προφίλ σας και γίνεστε πιο σπιτόγατοι, έτοιμοι να δεσμευτείτε και να βρείτε το καταφύγιο σας. Εδώ και καιρό βέβαια, σας απασχολεί η ιδέα της συγκατοίκησης, να κάνετε το μεγάλο βήμα να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή και η περίοδος είναι κατάλληλη να συζητήσετε τα όνειρα σας και να αρχίσετε να σχεδιάζετε μια κοινή ζωή με τον/την σύντροφο σας. Ρομαντικές στιγμές στο σπίτι, επισκέψεις φίλων και είστε σαφώς πιο ήρεμοι συναισθηματικά καθώς έχετε ξεπεράσει την εγωιστική κρίση της προηγούμενης περιόδου και θα είστε πιο συγκαταβατικοί. Η παρουσία φίλων και ανθρώπων που πραγματικά σας αγαπάνε , βοηθάνε ακόμα περισσότερο στο να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Ανταμοιβή από πράξεις αγάπης.

Υδροχόος

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις θετικές σκέψεις, είστε σαφώς πιο «ανάλαφροι» από πριν και αποδεσμεύεστε από τις αμφιβολίες που σας κάνουν να χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Σίγουροι, αποφασισμένοι να επιβάλλετε τα θέλω σας, δεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα πλέον στην τύχη και ξέρετε πως πρέπει να κινείστε, ώστε να διαγράφετε άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προσωπικές σας απαιτήσεις. Σχέσεις με κοντινούς ανθρώπους, σας δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά θα δώσετε ευκαιρίες, ώστε να έχετε ήσυχη την συνείδηση σας. Λίγες ώρες, εκτός καθημερινότητα και μετακινήσεις με καλή παρέα, σας δίνουν το φιλί της ζωής και θα ξεχαστείτε. Αποφασίζετε πλέον να μην ρίχνετε τις ευθύνες στον εαυτό σας και πιο έτοιμοι θα προχωρήσετε, χωρίς δεκανίκια. Όλα στην ώρα τους, μην βιάζεστε.

Ιχθείς

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, ανεβάζει τις μετοχές στο χρηματιστήριο του έρωτα και βλέπετε ότι ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μια επανασύνδεση που κυνηγούσατε, εδώ και καιρό, αλλά και μια γνωριμία που έχει προκύψει, σας έχουν βγάλει από τον φαύλο κύκλο της απαισιοδοξίας και αγαπάτε να πειραματίζεστε με τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας. Σαφώς πιο εξωστρεφείς, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε προσωπικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας και να νικήσετε την ρουτίνα που είχε ρίξει το ηθικό σας. Ευνοείστε ερωτικά, επίσης έχετε την ευκαιρία να απολογηθείτε για τυχόν προσωπικά σας λάθη, ωστόσο μην βιαστείτε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Μην πιέζετε καταστάσεις.

Πηγή: http://www.oroskopos.gr/nea/i-synodos-ilioy-anadromis-afroditis-kai-i-epirroi-tis-17944/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 26 Μαρτίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Αρέσει σε %d bloggers: