ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Απριλίου 2016

astrostyle-weekly-horoscopes-513x500

Πλανητικό Σκηνικό :

12 Απριλίου– η Αφροδίτη από τον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη

14 Απριλίου – Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στην Παρθένο

  • Απριλίου – Ερμής στον Ταύρο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω –

 Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη

 

Κριός

Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα, εσείς, τα παιδιά του Άρη, το ταξίδι της διεκδίκησης και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με την νέα σας ενασχόληση, το καινούργιο πρόσωπο της ζωής σας, ακόμα και την στροφή σας προς τα έσω, και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Σίγουρα, ασχολείστε και με τα οικονομικά σας, έχετε μάθει πλέον ότι χρειάζεται να προσπαθείτε και επιχειρείτε πλέον ότι είναι απαραίτητο για να βελτιώσετε και την υλική σας πραγματικότητα. Περιμένετε το Σαββατοκύριακο να ξαναδείτε από την αρχή τις ιδέες, τα σχέδια σας και προτείνω να ακούσετε και μια δεύτερη γνώμη. Επίσης, μπορείτε να δώσετε προβάδισμα στις σπουδές σας, να αναζητήσετε στο διαδίκτυο την κατάλληλη σχολή και φυσικά να εξελιχθείτε. Ονειρευτείτε.

Ταύρος

Εσείς, τα παιδιά της Αφροδίτης, είστε αρκετά μουτρωμένοι,  γιατί τα πράγματα δεν κυλάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα σας και πρέπει να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Βέβαια θα πρέπει να εξετάσετε τον ρόλο σας, δηλαδή τι έχετε κάνει και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και φυσικά να οργανωθείτε, διατηρώντας όμως την ψυχραιμία σας. Έτσι και μέσα στην εβδομάδα θα σταματήσετε την γκρίνια, τα παράπονα και δείτε πως  υπάρχουν άνθρωποι στα «καμαρίνια» που θέλουν να σας βοηθήσουνε, αρκεί βέβαια να το ζητήσετε. Το Σαββατοκύριακο ξεπεράστε το πρόγραμμα σας, συνεχίστε δηλαδή να δουλεύετε, να εργάζεστε και γίνετε πιο αποδοτικοί. Αφιερωθείτε στα όνειρά σας.

Δίδυμοι

Εσείς, η αγαπημένη οικογένεια του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας, συνεχίζετε να παλεύετε με όλες τις αντιξοότητες για να βγείτε μπροστά ..και με διαφορά! Ξέρετε όμως, ότι και μόνοι σας δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, για αυτό αναζητήστε τα κατάλληλα πρόσωπα μέσα στο φιλικό αλλά και εργασιακό περιβάλλον και συζητείστε με ανοιχτά χαρτιά. Ενισχύοντας το ομαδικό σας πνεύμα, πραγματικά θα έχετε ευεργετικά αποτελέσματα και θα σας φύγει και το άγχος. Το Σαββατοκύριακο πείτε ναι στην οικογένεια, στους γονείς σας, τα παιδιά σας, τον σύντροφο σας, καθώς έχουν καιρό να «ακούσουνε» ..νέα σας και χαλαρώστε. Φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Καρκίνος

Σπιτόγατοι και αρκετά κυκλοθυμικοί, εσείς, τα παιδιά της Σελήνης, συχνά παλεύετε με τα συναισθήματα σας και δεν έχετε την πολυτέλεια να τακτοποιείτε, άμεσα, τις υποθέσεις σας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, έχετε φορτωθεί αρκετά βάρη, όπως την φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου, ή συνεργάζεστε με άτομα, δύσκολα, ιδιόρρυθμα και πραγματικά νιώθετε αρκετά κουρασμένοι. Καλό είναι λοιπόν, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, να κάνετε κάτι μαγικό, δηλαδή να  ορίσετε προτεραιότητες, να πείτε δηλαδή στον εαυτό σας τι είναι αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα και να μείνετε συνεπείς στις αποφάσεις σας. Διώξτε επιτέλους τις τύψεις, αγαπήστε την εικόνα σας και ξεπεράστε τα σχόλια των γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο, συνεχίστε να εκτονώνετε την αρνητική ενέργεια με την άσκηση, το περπάτημα ή βγείτε απλά στη φύση για να χαλαρώσετε. Μην βιάζεστε!

Λέων

Γενναιόδωροι, εσείς, τα λατρευτά παιδιά του Ήλιου, λάμπετε αυτήν την περίοδο, γιατί κακά τα ψέματα, έχετε βρει τον δρόμο σας. Αφήσατε πίσω ότι δεν ανήκε σε εσάς και να τώρα που στέκεστε στο «ύψος» σας και είστε πιο σίγουροι από ποτέ. Το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας σίγουρα σας απασχολεί την εβδομάδα αυτή, καθώς σκέφτεστε αν πρέπει να αλλάξετε τους συνεργάτες σας και να συνεχίσετε μόνοι σας.   Καθυστερήστε τις οριστικές αποφάσεις, ζυγίστε πρώτα τα υπέρ και τα κατά και προπαντός δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανεβάστε την ψυχολογία σας με ασκήσεις θάρρους, μπορείτε να κάνετε δηλαδή κάτι τολμηρό, κάτι που δεν έχετε ξανακάνει και ψυχαγωγηθείτε.  Ανανεωθείτε!

Παρθένος

Λεπτολόγοι και αρκετά ορθολογιστές, εσείς, τα δεύτερα παιδιά του Ερμή, είστε τελείως πειθαρχημένοι και συμμετέχετε με πάθος και αφοσίωση στα προβλήματα της ζωής σας, δηλαδή κυρίως στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Δίνετε συνεχώς όλη την ενέργεια σας στο περιβάλλον σας, είτε με το να φροντίζετε ηλικιωμένα πρόσωπα, είτε να κανακεύετε τον/την σύντροφο σας και μάλλον έχετε ξεχάσει τον εαυτό σας. Κάνετε γρήγορα μια παύση, δηλαδή αποσυρθείτε και μέσα στην εβδομάδα παίξτε με τις επιθυμίες σας και ικανοποιήστε τα δικά σας, προσωπικά σας, θέλω. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η ανάγκη να ξεφύγετε από το παρόν, σίγουρα σας φέρνει σε αντιπαράθεση με τους οικείους, αλλά μην φοβηθείτε και κάνετε πίσω. Τολμήστε τώρα!

Ζυγός

Τα όμορφα παιδιά της Αφροδίτης, εσείς συνεχίζετε και αυτήν την εβδομάδα να δίνετε προσοχή στα οικονομικά σας, θέλετε λοιπόν να γεμίσετε το πορτοφόλι σας-πάει και τελείωσε – και θα τα καταφέρετε. Βέβαια θα σας συμβούλευα να αλλάξετε την διπλωματική τακτική προσέγγισης και να  πείτε ακριβώς,  τι επιθυμείτε από τους γύρω σας και να ξεκαθαρίσετε. Ερωτικά,  είστε ανεβασμένοι και περιζήτητοι και στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε,  εάν θα παραμείνετε ελεύθεροι ή τελικά θα δεσμευτείτε. Το Σαββατοκύριακο σας εγκλωβίζει σε υποχρεώσεις, δηλαδή πρέπει να συναντήσετε συγγενικά σας άτομα ή φίλους που σας χρειάζονται και να ακούσετε προβλήματα. Παίξτε άφοβα το ρόλο του ψυχαναλυτή και δώστε απλόχερα τη βοήθεια σας.  Προσαρμοστείτε.

Σκορπιός

Με έντονη ματιά και με αρκετή δόση μυστηρίου, εσείς τα παιδιά του Πλούτωνα, παρατηρείτε όποιον τολμήσει να εισβάλλει στο χώρο σας και πραγματικά είναι τόσο δύσκολο να εμπιστευτείτε; Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εσάς, ποντάρει δηλαδή στην πλήρη μεταμόρφωση σας και ζητάει να αφεθείτε σε ότι έρχεται και μην ζητάτε ανταλλάγματα. Φυσικά και μέσα στην εβδομάδα θα γίνεται πιο συνεργάσιμοι, πιο ομαδικοί και θα ποντάρετε στο υπάρχον εργασιακό σας περιβάλλον για να μάθετε να μοιράζεστε τα ..κέρδη, αλλά και τις απώλειες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αποφύγετε συγκρούσεις με τους οικείους σας, καθώς θα γίνουν συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα και θα πρέπει να δώσετε λογαριασμό για τα έσοδα-έξοδα. Καθυστερήστε το!

Τοξότης

Υπερκινητικοί και αισιόδοξοι, εσείς τα παιδιά του Δία,  παλεύετε με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σας και έχει σαμποτάρει την ψυχολογία σας.  Πιο υπεύθυνοι όμως έχετε γίνει και είναι καλό αυτό,  καθώς όλοι τώρα έχουν απαιτήσεις από εσάς και αναγκαστικά θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα! Έτσι μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά,  προγραμματίστε μια συζήτηση εφ όλης τη ύλης, βάλτε κόκκινες γραμμές και αποφύγετε παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή συγκατοικείτε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως και στην περίπτωση που δεν βρίσκετε το δίκιο σας, ξεφύγετε, μετακινηθείτε ή απλά «εξαφανιστείτε». Αποφύγετε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις και κυρίως τις συναναστροφές που προβληματίζουν. Ξεγλιστρήστε!

Αιγόκερως

Κλειδωμένοι, αμπαρωμένοι στα κοινωνικά κλισέ, εσείς τα παιδιά του Κρόνου, ξέρετε να εργάζεστε με πλήρη αφοσίωση και για αυτό είστε πάντα οι κερδισμένοι. Η δουλειά σας πάει περίφημα, οι γνωριμίες σας αυξάνονται και η επαγγελματική σας άνοδο είναι μάλλον στο τσεπάκι σας.  Συναισθηματικά , κάνατε τα πάντα για να πείτε την αλήθεια σας, ξεπεράσετε προσωπικούς φόβους και αποφύγατε τα επικοινωνιακά αλαλούμ και τις εντάσεις Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, θα πέσετε πάνω σε μικρές καθυστερήσεις. αλλά μην αποθαρρύνεστε , γιατί θα είναι για το καλό σας. Το Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζετε με επιείκεια και τους τελευταίους αντιπάλους σας και να το ξέρετε ότι ο κύβος ερρίφθη. Είστε στην τελική ευθεία!

Υδροχόος

Σταθεροί στα ιδανικά σας και ανατρεπτικοί, εσείς, τα παιδιά του Ουρανού, εξαγριώνεστε, όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας και σίγουρα η υπομονή δεν είναι ένα από τα χαρίσματα σας. Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, οργανωθείτε, σκεφτείτε δηλαδή πρακτικούς τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας, γιατί να ξέρετε, πως το χρήμα είναι δύναμη, η δύναμη που θα σας χαρίσει την ελευθερία σας και ενηλικιωθείτε. Στηριχτείτε, λοιπόν, μόνο στον εαυτό σας, σε μια ιδέα, στα χαρίσματα σας και πιστέψτε, ότι όλα εξελίσσονται για το καλό σας. Τα Σαββατοκύριακο,  ασχοληθείτε με κοινωνικές δραστηριότητες, αξιοποιήστε το ομαδικό σας ταμπεραμέντο και ξεχάστε τα του οίκου σας. Κρατήστε καθαρό το μυαλό σας!

Ιχθύες

Ρομαντικοί, ονειροπόλοι, εσείς, τα παιδιά του Ποσειδώνα,  γράφετε με λυρισμό την ιστορία της ζωής σας και παλεύετε να προσγειωθείτε στα όχι και τις αντιφάσεις της ζωής. Ζορίζεστε λοιπόν στα προσωπικά σας, απογοητεύεστε όταν δεν σας κατανοούν, αλλά το καλό είναι ότι μπορείτε να συγχωρείτε και να αποδέχεστε τους άλλους. Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, ναι, συνθηκολογήστε, βάλτε για μια ακόμη φορά τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα και αφήστε τις εξελίξεις στον «αυτόματο\» πιλότο. Το Σαββατοκύριακο,  τολμήστε μια μικρή εξόρμηση, ελάτε σε επαφή με την φύση και θεραπεύστε τις πληγές σας. Ανασάνετε ελεύθερα!

 πηγή:http://www.myselvi.gr/2016/04/10/evdomadiees-provlepsis-11-17-apriliou/

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 17 Απριλίου, 2016 by in 2016,MySelvi.gr and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: