ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αφροδίτη σύνοδο με ανάδρομο Ερμή ..

kissing-couple

Από τις 5 Οκτωβρίου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομα στο ζώδιο που τολμάει να κοιτάει την αλήθεια κατάματα, τον Σκορπιό .Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού κλείνει ερμητικά το στόμα του και μιλάει μόνο με τα μάτια. Έτσι και εσύ σταματάς να εκφράζεσαι με τις λέξεις και δίνεις χώρο στο συναίσθημα. Όμως η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή δυσκολεύει την έκφραση σου και θα μειώσεις αναγκαστικά την «ταχύτητα» σου. 

Η εσωστρέφεια του Σκορπιού δεν προλαβαίνει όμως να σε αγγίξει μια που ο Ερμής από τις 10 Οκτωβρίου έχει επιστρέψει στο Ζυγό που θυσιάζει την αυτονομία του , για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των άλλων.. Σίγουρα ο Ερμής στον Ζυγό αναλαμβάνει να αποφορτίσει, και καθαρίσει την μουντή σκορπίσια ατμόσφαιρα, βελτιώνοντας την ψυχολογία σου.  Κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος γκρινιάζεις γιατί υπάρχει ολιγωρία και πιστεύεις ότι όλα σου πάνε ανάποδα.  Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής είναι όμως πραγματικά χρήσιμος γιατί φέρνει το «δώρο» της καθυστέρησης. Τώρα έχεις την ευκαιρία, δηλαδή το χρόνο που χρειάζεσαι για να επανεξετάσεις τις προσωπικές αλλά και  επαγγελματικές σου επιλογές, μοιράζοντας την πίτα σε ίσα κομμάτια.

Στις 16,17 Οκτωβρίου και πριν η Αφροδίτη ολοκληρώσει την πορεία της στο Ζυγό , θα συναντήσει με την όψη της συνόδου , τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή , ελκύοντας το «παρελθόν» στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό επιθυμεί να έχει σύντροφο και υποχωρεί για να μην ζει  μόνη. Με τον Ερμή παρέα της , πονηρεύει και σκέφτεται ακόμα πιο πρακτικά την «αποκατάσταση» της.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπερδεύει όμως επικίνδυνα  την ερωτική σου κατάσταση , και σκέφτεσαι να γυρίσεις σε παλιές ιστορίες. Αναζητάς τη συγκίνηση σε περασμένες αγάπες και θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο που υπόσχεται να «αλλάξει». Πιστεύεις ακόμα σε παραμύθια;

Επηρεάζεται περισσότερο ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην μοίρα 22η )

 Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο σου ,

Κριός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό έχει δώσει το προβάδισμα στις προσωπικές σου σχέσεις. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο και φαίνεσαι δεσμευμένος. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – ανάδρομου Ερμή πέφτεις σε παράπτωμα και αμαρτάνεις. Άνθρωπος είσαι.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό πλάθει ερωτικά σενάρια μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την έκφραση των συναισθημάτων σου.  Με τη σύνοδο Αφροδίτης- ανάδρομου Ερμή απελευθερώνεσαι και υποκύπτεις σε ανήθικες δελεαστικές προτάσεις. Δεν σε αναγνωρίζω.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και παίζεις σε διπλό-τριπλό ταμπλό. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής δημιουργεί υποψίες και φοβάσαι ότι θα γίνουν αποκαλύψεις. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – ανάδρομου Ερμή συνεχίζεις το ερωτικό κρυφτούλι και ψάχνεις για  την κατάλληλη κρυψώνα. Σκέψου τις συνέπειες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και ανοίγεσαι συναισθηματικά χωρίς επιφυλάξεις.  Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής επαναφέρει το πρόσωπο που έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη σου γιατί «έπαιξε» με τα συναισθήματα σου.     Με τη σύνοδο Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή συνειδητοποιείς ότι όλα είναι όπως παλιά,  και σκέφτεσαι να υποκύψεις. Σύνελθε.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ζυγό βγάζει τα εμπόδια από το δρόμο σου και ψάχνεις για νέα ερωτικά σκιρτήματα. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής εκμεταλλεύεται την επιθυμία σου για εμπειρίες και σε φέρνει μπροστά στο απρόοπτο. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή έρχεσαι αντιμέτωπος με το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. Απελευθερώνεσαι..

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ανεβάζει την τιμή σου στα ύψη και αναζητάς τον έρωτα που καλύπτει πρώτα τις ανάγκες της τσέπης σου. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής «ρίχνει» την αξία σου και σκέφτεσαι να παραμείνεις στα ίδια. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή παίρνεις πάλι τα πάνω σου και ρισκάρεις να χάσεις. Μην διακινδυνεύεις. 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο σπίτι σου σταθεροποιεί τα συναισθήματά σου και επιτέλους νιώθεις ότι βρήκες το ταίρι σου . Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής μπερδεύει την ψυχολογία σου και πιστεύεις ότι βιάστηκες.  Με τη σύνοδο Αφροδίτης –ανάδρομου Ερμή αποδεσμεύεσαι και επιστρέφεις στην εργένικη ζωή. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος..

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό διώχνει τις κακές σκέψεις και αρχίζεις να εμπιστεύεσαι το άτομο που ορκίζεται την αιώνια αγάπη. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής διογκώνει τον συναισθηματικό σου κόσμο,  και αναζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση. Με τη σύνοδο Αφροδίτης –ανάδρομου Ερμή χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα και αναβιώνεις το ίδιο παραμύθι. Πάλι έμπλεξες.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Ζυγό επαναφέρει την πίστη σου στον φτερωτό θεό και επιθυμείς να ξαναπροσπαθήσεις. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής συμβουλεύει να προσέχεις γιατί ο έρωτας υποδουλώνει. Με τη σύνοδο Αφροδίτης –ανάδρομου Ερμή χαλαρώνεις και αρχίζεις τα «πειράματα».  Πέφτεις με τα μούτρα.

 Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ομορφαίνει το παρουσιαστικό σου και φτιάχνει τη βιτρίνα σου διασφαλίζοντας τη σχέση σου. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής προκαλεί τη ζήλεια και τον ανταγωνισμό και παλεύεις να περάσεις πρώτος. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή υποχωρείς βάζοντας το συναίσθημα πάνω από τη λογική. Προσωρινά..

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ανοίγει το δρόμο της περιπλάνησης και ταξιδεύεις σε ερωτικά μονοπάτια. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής σκοτεινιάζει τη σκέψη σου και νομίζεις ότι δεν θα βρεις τον ..προορισμό σου. Με τη σύνοδο Αφροδίτης –ανάδρομου Ερμή όλα είναι πιθανά και περίμενε να γίνουν θαύματα. Πίστεψε.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Ζυγό  ισορροπεί τον συναισθηματικό σου κόσμο και νικάς συμπλέγματα κατωτερότητας. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής φέρνει προσωρινά τη σύγχυση και δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου . Με τη σύνοδο Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή κάνεις υπέρβαση και παίρνει τη ρεβάνς. Καιρός ήταν.

 Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/i-synodos-toy-anadromoy-ermi-me-tin-afroditi-oi-perasmenes-agapes-13192

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Οκτώβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Αρέσει σε %d bloggers: