ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 10/05/2013

Οι εκλείψεις μας προειδοποιούν « Δεν μπορείς να απαιτείς να τα έχεις όλα , χωρίς να μην έχεις παραχωρήσεις κάτι».

 

 

Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά μεταξύ της Γης και του Ήλιου, έτσι πλήρως ή μερικώς επισκιάζεται η εικόνα του Ήλιου για ένα θεατή στη Γη.
Αποδεδειγμένα, Ο Ήλιος είναι η πηγή ενέργειας του πλανήτη μας και συμβολίζει τη ζωή , το φώς τουΉλιου μας είναι λαμπερό και οι ακτίνες ζεσταίνουν όλους τους οργανισμούς της Γης δίνοντας την Ανάπτυξη και την Συνέχεια της Ζωής.

Αστρολογικά ο Ήλιος συνδέεται με το Αρσενικό Αρχέτυπο Στοιχείο και συμβολίζει το ταξίδι μας προς την ολοκλήρωση, αν ακολουθούμε τον προσωπικό μας Ήλιο(ζώδιο), είναι σαν να περπατάμε την οδό προς την εκπλήρωση του κάρμα μας.  Αμέσως αντιλαμβανόμαστε την σημασία του φαινόμενου,όπου ουσιαστικά η Γή στερείται για λίγα δευτερόλεπτα την δυναμική αυτή ενέργεια και γιατί ο άνθρωπος αισθάνεται αδυναμία, ανησυχία τις μέρες των εκλείψεων.

Όμως σκεφτείτε το Φως συνδέετε άμεσα με το σκοτάδι, καθώς μέσα από το σκοτάδι διακρίνουμε το Φώς και αντιστρόφως.

Συνηθίζεται να λέγεται ότι οι εκλείψεις συμβολίζουν σκιές, κρυφές πτυχές του χαρακτήρα μας , καθώς την περίοδο αυτή αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που μας πιέζουν, μας φορτίζουν συναισθηματικά αλλά στο τέλος θα μας απελευθερώσουν. Χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με όλες τις σκοτεινές πτυχές της και να έχουμε ελπίδα για να δοθεί το Φώς που θα γεμίσει την ύπαρξη μας με Δύναμη και Αισιοδοξία!.

Συγκεκριμένα τώρα για την Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Σταθερό άξονα Ταύρου/Σκορπιού, στις 10/5/2013, συμβολίζει την Δύναμη , δύναμη στο συναίσθημα , τον πλούτο αισθήσεων και παθών(Ταύρος) και την δύναμη της  πνευματικής διείσδυσης (Σκορπιός).  Επηρεάζει άμεσα το δεύτερο δεκαήμερο τωνσταθερού Σταυρού (Ταύρος – Σκορπιός – Λέων – Υδροχόος) , καθώς πραγματοποιείταιστην 19ο μοίρα του Ταύρου. Με την Ηλιακή Έκλειψη έχουμε μια Νέα Σελήνη που διευκολύνει, θα απαλύνει την κατάσταση προσφέροντας την δυνατότητα για γρήγορη επούλωση μέσω μιας καινούργιας αρχής.
Σίγουρα όμως τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται και εκφραζόμαστε δυναμικά δημιουργώντας καινούριους κύκλους και ξεκαθαρίσματα που ανοίγουν νέους ορίζοντες και κατευθύνσεις.

 

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο, 

 

Κριός,– η έκλειψη αφορά το δεύτερο -όγδοο σπίτι σας, Δύναμη – Υλική  – Χρήμα– Αξίες- Συναισθήματα , απολαβές μέσω τρίτων- 

Είστε λοιπόν σε επιφυλακή,  παρατηρείτε τι συμβαίνει γύρω σας και τα οικονομικά ζητήματα  μπαίνουν στο προσκήνιο. Δεν πρέπει να βγάλετε άμεσα συμπεράσματα καθώς ότι και να έρθει στην επιφάνεια δεν θα είναι ξεκάθαρο από την αρχή. Σιγά σιγά θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την υπάρχουσα κατάσταση και στο τέλος να ορθοποδήσετε. Όμως μην θεωρείτε ότι η οικονομική υπεροχή είναι αυτή που δικαιώνει – προχωρήστε σε επαναξιολόγηση των αξιών σας.

 

Ταύρος– η έκλειψη αφορά το πρώτο  – έβδομο σπίτισας , Εγώ – Προσωπικότητα , οι άλλοι – σχέσεις.

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της έκλειψης και νιώθετε την ώθηση προς τα πάνω. Η τραμπάλα είναι διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά ίσως λίγο επικίνδυνο, αν χάσετε την ισορροπία σας.  Οτιδήποτε παλιό  δεν σας εκφράζει και επιθυμείτε την πλήρη ανανέωση σας. Μπαίνετε σε φάση αποτοξίνωσης σωματικής και πνευματικής και αφουγκράζεστε τον εαυτό σας. Μην αποζητάτε την δικαίωση έξω από τον εαυτό σας.

 

Δίδυμος – η έκλειψη αφορά το δωδέκατο – έκτο σπίτισας, Δοκιμασίες -πνευματική αναζήτηση – μυστικά , εργασία , υγεία , ολιστικές θεραπείες.

Εσωστρέφεια , κρυμμένοι φόβοι , πιθανές ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια για επούλωση. Πιθανόν παρασκήνιο αποκαλύπτετε και διακρίνετε την πραγματικότητα. Κλείνετε την πόρτα σε κακές συνήθειες που αποτελούσαν την καθημερινότητά σας και υιοθετείτε ένα νέο τρόπο ζωής που σας ανανεώνει και αναζωογονεί. Πιθανή αναστάτωση στο επαγγελματικό περιβάλλον αυξάνει τις τάσεις φυγής , διατηρείστετην ψυχραιμία σας.

 

Καρκίνος – η έκλειψη αφοράτο ενδέκατο – πέμπτο σπίτι σας , Φίλοι- όνειρα – ομαδικότητα , παιδιά –δημιουργία .

Η προσοχή σας στρέφετε στους φίλους σας και ενδέχεται να πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο διακόπτοντας μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις που σας είχαν κουράσει και αποπροσανατολίσει από τους στόχουςσας. Διαπιστώνετε ότι χάνετε χρόνο σε ανούσιες δραστηριότητες ενώ θα πρέπει να απελευθερώσετε όνειρα αλλά και κρυμμένες ικανότητες σας .  Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.

 

Λέων-η έκλειψη αφορά το δέκατο – τέταρτο σπίτι σας , Καριέρα – κοινωνικήθέση,-φιλοδοξίες , οικογένεια- παράδοση-εσωστρέφεια.

Ο Ήλιος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας και οι εκλείψεις σας επηρεάζουν βαθύτατα. Βρίσκεστε σε ένα δίλλημα την περίοδο αυτή,ανάμεσα σε μια νέα επαγγελματική θέση που θα απαιτεί από σας θυσίες που επιβαρύνουν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανόν τώρα να διαπιστώσετε ότι σας έλκει περισσότερο η επαγγελματική σας εξέλιξη , και θα απελευθερώσετε τον εαυτό σας από συντηρητικές αντιλήψεις που σας δέσμευαν. Είστε έτοιμοι να τολμήσετε.

 

Παρθένος– η έκλειψη αφορά το ένατο – τρίτο σπίτι σας , Ταξίδια ,φιλοσοφικέςαναζητήσεις, Σπουδές-συγγενείς- μετακινήσεις.

Υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και ίσως νιώθετε αρκετά κουρασμένοι από συνεχείς μετακινήσεις που πρέπει να κάνετε για την εξυπηρέτηση συγγενικών σας προσώπων. Ένας κύκλος σπουδών πιθανόν να κλείσει και να μπείτε σε νέες αναζητήσεις . Προχωρήστε σε νέα μονοπάτια, επιλέξτε να ταξιδέψετε με σκοπό την Γνώση, επικοινωνήστε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Νομικά θέματα απαιτούν την προσοχή σας.

 

Ζυγός – η έκλειψη αφορά το όγδοο-δεύτερο σπίτι σας, Συναισθήματα -απολαβές μέσω τρίτων-Δάνεια , Δύναμη – Υλική  – Χρήμα – Αξίες-

Η έκλειψη σας βρίσκει αρκετά προβληματισμένους καθώς συνειδητοποιείτε ότι τα οικονομικά σας είναι στενά συνδεδεμένα με τις προσωπικές σας σχέσεις. Πιθανά λάθη που έχουν γίνει οφείλονται στην εμπιστοσύνη που έχετε δείξει σε αγαπημένα πρόσωπα που δεν μπόρεσαν να καλύψουν κενά ή να σας προστατεύσουν από πιθανές απώλειες. Τώρα αντιλαμβάνεστε ότι καλύτερα μόνοι σας τα καταφέρνετε, Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας , κυρίως για οικονομικές , εμπορικές συναλλαγές.

 

Σκορπιός – η έκλειψη αφορά το έβδομο-πρώτο σπίτι σας,οι άλλοι – σχέσεις, Προσωπικότητα – εγώ.

Πιεστικές σχέσεις, ανεκπλήρωτοι έρωτες, ασύμφορες επαγγελματικές συμφωνίες είναι πια παρελθόν. Αποχαιρετίστε φθαρμένες καταστάσεις στο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό σας περιβάλλον. Αναμένεται να δοθεί ένα τέλος σε μια προσωπική σχέση που κυνηγούσατε εδώ και πολύ καιρό καθώς το τοπίο ξεκαθαρίζει και καταλαβαίνετε ότι έχετε χάσει άσκοπα το χρόνο σας. Κάθε τέλος συνδέεται με μια αρχή ,  αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτενα είστε πάντα ο νικητής και προχωρήστε σε νέες προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επενδύσεις.

 

Τοξότης – η έκλειψη αφορά το έκτο – δωδέκατο σπίτι σας, μυστικά , εργασία , υγεία , ολιστικές θεραπείες, Δοκιμασίες -πνευματική αναζήτηση –

Αναταράξεις αλλά και συγκρούσεις αναμένονται στο εργασιακό σας χώρο,αυξάνουν οι υποχρεώσεις σας και ο ελεύθερος χρόνος λιγοστεύει. Αποβάλλετε το άγχος και δώστε προσοχή στον εαυτό σας  και στην υγεία σας. Χρειάζεται να βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από τον περίγυρο σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας για τις υπάρχουσες εργασιακές μεταβολές. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς έρχεται η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα , στο ζώδιο σας που θα είναι αποκαλυπτική.

 

Αιγόκερως – η έκλειψη αφορά το πέμπτο-ενδέκατο σπίτι σας  , Φίλοι- όνειρα – ομαδικότητα , παιδιά – δημιουργία

Η ζωή σας οδηγεί σε καινούργια μονοπάτια που δεν μπορείτε νααντισταθείτε, ένας καινούργιος έρωτας , η επιθυμία να δημιουργήσετε οικογένειαη εκπλήρωση ενός δημιουργικού σχεδίου. Νιώθετε περίεργα καθώς οισυναισθηματικές , αλτρουιστικές σας ανάγκες υπερέχουν των επαγγελματικών σας επιδιώξεων και φιλοδοξιών καιαυτό σίγουρα δεν θα το έχετε συνηθίσει. Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητεςαπαιτείται.

 

Υδροχόος– η έκλειψη αφορά το τέταρτο – δέκατο σπίτι σας , οικογένεια-παράδοση-εσωστρέφεια, Καριέρα – κοινωνική θέση,-φιλοδοξίες .

Αυξήστε την επαφή σας με άτομα του οικογενείας σας και αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους . Πιθανόν να έχετε παραμελήσει την οικογενειακή σας ζωή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αποξενωθήκατε. Πρέπει να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία για να αποφύγετε ρήξεις και αποχωρισμούς. Ενδέχεται να θελήσετε να αλλάξετε το χώρο κατοικίας ή να απαιτείται να μετακομίσετε.

 

 Ιχθύες – η έκλειψη αφορά το τρίτο- ένατο σπίτι σας, Σπουδές-συγγενείς-μετακινήσεις , ταξίδια- φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Ασχολείστε περισσότερο με την καθημερινότητα σας και κυρίως με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επιδιώκετε να είστε περισσότερο ρεαλιστές και να πράττετε σύμφωνα με την λογική, για αυτό θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση σας ή ακόμα και το εμπόριο ώστε ναεπωφεληθείτε οικονομικά. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις, συναντήσεις δεν σαςικανοποιούν , καθώς χρειάζεστε υλικά εφόδια για να ταξιδέψετε αργότερα στο..άπειρο…

 

<photo id=»1″ />

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 3 Ιουνίου, 2014 by in ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Αρέσει σε %d bloggers: